Український Монреаль
-
Дякую!
-
Здається це, але треба перевірити www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/visiter-canada/prolonger-sejour.html
-
Не підкажете де подаватися? Чи можна онлайн?
-
Але це з Канади чи за межами Канади? Бо в них ж буде за межами Канади
-
Добрий ранок, підкажіть, будь ласка, чи не скам це може бути. Знайшла потенційного клієнта на бейбістіттінг тут, в групі українців у Монреалі, а він іноземець виявився. Наче нормально переписувались, але напрягає, що він попросив щось купити (цілий перелік) за свої кошти, хоча ми жодного разу не бачились, та незважаючи на те, що я повинна до них прийти, все ще не сказав ні контактний номер, ні адресу. Хтось вже стикався з англомовними людьми з цього коммюніті?
-
Тобто ти їм безкоштовно організуєш святкування)
-
З того, що я знаю, людина може тобі виписати чек, а на її рахунку грошей насправді нема, відповідно ти нічого не зможеш зняти
-
Мене просто з того чату вже заскамила одна «українка, що от-от вилітає з Канади» та везе ліки та тютюнові вироби з України
-
Ви б на моєму місці ризикнули?
-
Добре, дякую
-
Я-ні, але може хай ще хтось щось скаже
-
Доброго дня. Хто подавав на продовження ворк перміту? Які документи потрібно подавати! Дякую
-
Новый Airdrop от FOMO Coin‼️ Раздача от 100💲 fomodrop.io
-
Звісно ні!!
-
Всем ку Кто знає якогось нотаріуса ? Желательно нашего, потрібно довіреність оформити ~
-
Нотаріус потрібен 😘
-
Подавайтесь онлайн, пишіть про школу і роботу. 2-3 тижні зазвичай але бувають виключення.
-
Українською напишіть
-
@kyiv27lawyer В пошуку є
-
Від кількості днів навчання залежить. У нас також отримали 414 CAD, тому що були канікули 2 тиждні.
29 Jan 2023, 07:13
232197/239164
less than a minute ago