Український Монреаль
-
не знаю наскільки хороша машина
-
мені подобається хюндай таксон/конв
-
Ну зараз я по трасі можу за день 140 км проїхати. але це може бути 1-2 рази в неділю максимум. а так в магазин да і все. я не в Монреалі живу, а в Драмонді.
-
Погугліть Ford Escape від 2013+ року, моя сусідка купила, шикарна машина, дуже крутий салон і величезний монітор як за такі гроші. Я Нісан взяла, то мене всім ЖК відмовляли через те що в них варіатори, які часто ламаються. Щоб купити авто обовʼязково знайдіть людину яка розуміється, механік. Без такої людини дурять як завгодно і биті і скручений кілометраж і видалені помилки і з серйозними проблемами, бо в Канаді так собі ремонтують.
-
дуже дякую) але форди ну зооовсім мені не подобаються 😩
-
хюндай/ джип широки ну зрозуміло що ауді і бмв🤣 але в Канаді це не дуже практична машина на деталі, наскільки я знаю
-
Приходи к нам и начинай зарабатывать, пора исполнять свои мечты
-
Вітаю. Хто знає, чи можливо поміняти українські водійські права в інші провінції? На приклад Альберта чи Нова Скотіа.
-
Так, без екзаменів. В SAAQ мені казали що в Альберті в мене будуть питати права з Квебеку. От я і думаю як то буде якщо туди переїду. Мій знайомий з Онтаріо поміняв і іншій провінції.
-
Ми пропонуємо роботу твоєї мрії! Гідні зарплата та цікаві задачі чекають на тебе. Чекаю в ПП
-
Вже два рази купував машину на фб маркетплейсі. При пошуку вариантів багато людей відсіюється ще коли дивишся їх оголошення, їх рейтинг і історію оголошень. Ще на стадії спілкування в месенжері хтось відсіюється. Потім вже треба їздити дивитися на стан машини. Купив 2 машини таким чином. Товсту Матрікс 2010 і Форд Фьюжн 2012, обидві по 4500 cad.
-
Та ні, для моторних то хонда сівік, а матрікс то для пенсіонерів
-
З 1 лютого здається кімната. Район Rosemont не далеко від ботанічного саду. Найближча станція метро Viau, зелена лінія. В квартирі є пральна машина і сушарка. 600 в місяць плюс комунальні раз у 2 місяці. Щоб дізнатися більше деталей пишіть в приват.