Український Монреаль
-
Світ правішає, пора це прийняти)
-
Мені наприклад подобається те що він трошки прикрутить цю повісточку в сторону традиційних сімейних цінностей
-
А час покаже як треба реагувати, але я чомусь позитивно налаштований. Трамп не цар, він один нічо не вирішує, у нього є команда і більшість у двох палатах, а на медійні вкиди я б не реагував, на Трампівські медійні вкиди, всі його дії достатньо раціональні, просто більшість не туди дивиться.
-
і яеий сорс цього трешу?
-
Intersex variations are not abnormal and should not be seen as 'birth defects'; they are natural biological variations and occur in up to 1.7 per cent of all births. Most people with intersex variations are not born with atypical genitalia, however this is common for certain intersex variations. То Ви не праві?
-
Демократи самi виннi що вола ïбали
-
Все пройшло без проблем , я вже кілька разів літала в Штати) Не довго, 5 хв) шукала інфу в неті, які найтиповіші питання (таких статей дуже багато) тренувалась на цих питаннях, прокоучувала в голові, що я маю відповісти) придумала собі мету поіздки, підготувала всі пруфи роботи, життя та отримання доходу в Монреалі)
-
Будулай повернувся!
-
Є дві статі: чоловіча і жіноча. І є аномалії розвитку.