Український Монреаль
-
І ще раз наголосити хочеться, що питання у гендерах, а не гомосексуалізмі. Бо пропаганда крайніх лівих йде якраз про звільнення від гендера, від статі
-
Я подавалась рік тому , були співбесіди на 2026 рік тільки, тобто чекати 2,5 роки, потім спіймала на кінець 2024 року, тобто через рік , але потім ризикнула знову взяла на весну 2026, бо ходили слухи про голден імейл і мені він прийшов, вони вислали мені окремий лінк за яким я змогла вибрати найближчу дату.. тому у мене зайняло 3 місяці все, але захотіла Оттаву, а не Калгарі чи Галіфакс, тому ще пару місяців додалось. Але в цілому могла отримати за 3 місяці.
-
Несіть контракт на оренду, підтвердження курсів франсе чи шось що вас тут тримає) можете квитки купити туди в назад (рефандбл), мій друг купив квиток на змагання з тенісу і зміг доказати, що йому кров з носа як треба туди потрапити😂 Можливл ваш друг може зробити вам запрошення (не знаю його статусу в штатах)
-
Під лівацьку повісточку і під ґрантики було написано достатньо дурні, яку втюхують під виглядом "наукових досліджень". Колись прочитала таку фразу: за всі роки розкопок, архелоги не знайшли жодного гендеру та ін, крім скелетів чоловічої і жіночої статі.
-
Тобто нема сорсу. Не приймається. Наука сіль ву плє. Трабл восновному з перехрдами. Тобто як ти жігулі пакетами бмв не обвішай а жигуль лишиться
-
Як і бойових хоббіхорсерів
-
😄😄
-
Квадроберів це тоже стосується!
-
Якщо хочете вважати себе волькцвагеном т1 вважайте але: - не вимагайте щоб інші вас ним вважали - не кажіть іншім як їм робити ок чи ні - не вимагайте замість туалетів заправки для мінібасів - не називайте це гендером і не намагайтесь підміною понять змінити сенс цього слова
-
Так, в цьому й суть, і на то вони консерватори, 10 років ліберальної партії і світової глобалізації дали от такі метастази 😄
-
Капець. Лекція з біології прям.
-
Мати набір хромосом хх чи ху
-
Та сайт де ти цю інфу взяв(ла)