Український Монреаль
-
А я і не кажу
-
Це синдром андрогіна. От для таких людкй як раз треба ба мати окремі кейси
-
А повістка завжди була соціалістична, (газ безплатно і пеньції всім паднять) і особливо під час більш міцної глобалізації на грантах взагалі відбувалась груба пропаганда "лівих" (хоча це десь около неомарксистських) поглядів
-
Це стосуется в т.ч i Украïни Тому в нас i обирали мiцних господарникiв
-
Бо часи потребують, бо є на це запит, політика це завжди відображення запитів, але трішки завжди із запізненням
-
Зараз консервативна партiя до речi правiша, нiж за часiв Харпера
-
Кому? Людям які консервативних поглядів? Нам наша стать не мішає, в цьому й прикол
-
Хто цей дурник? Трамп? Ахахаха Було кумедно, розсмішили
-
В юс
-
Бо "ваша" свобода закінчується там де починається наша.
-
Дайте мені джерела стосовно того що він насильник
-
Я сексуально ідентифікую себе як ударний вертоліт. Ще з дитинства я мріяв ширяти над нафтовими промислами, скидаючи гарячі липкі вантажі на огидних іноземців. Люди кажуть мені, що людина бути гелікоптером неможливо, і я біса відстала, але мені все одно, я красива. Мені пластичний хірург встановлює на моє тіло обертові леза, 30-міліметрові гармати та ракети AMG-114 Hellfire. Відтепер я хочу, щоб ви, хлопці, називали мене «апачем» і поважали моє право вбивати згори та вбивати без потреби. Якщо ви не можете прийняти мене, ви геліфоб і вам потрібно перевірити свої права на транспортний засіб. Дякую за таке розуміння.
-
-
Фрік він і у Америці Фрік, що з нього взяти