Український Монреаль
-
Зазіхай на всьо, аби хоть кісточку дали😁
-
Лего таку не вдягне😅
-
Ну кожен із точок торгівлі має величезний сенс в геополітиці. З медійної точки зору він грає довбограя, який як і перець начебто хоче взяти силою то то і це, насправді Панамський канал там розширення впливу Китаю (тому він хоче взяти там контроль а це обіг товарки шалений) Гренландія - Америка давно марить покупкою ще із 19 століття, але зараз йде боротьба за ресурси, шлях через північно-льодовитий океан з Китаю до Америки скорочує час доставки в половину, а Росія і Китай зараз сильно в це вкладають, а від цього контролю буде залежати також левова частка геополітики та впливу, Трамп атакує Данію (бо Гренландія під Данією як автономія типу на дотаціях), насправді вони просто сторгуються та Америка більше зайде капіталом для видобування ресурсів і воєнного контингенту для контролю торгового шляху для збереження впливу і протистояння опонентам
-
Бо насправді єдине де Росія має успіх це саме у північно-льодовитому океані, завдяки також інвестиціям з Китаю Глобальне потепління грає на руку цим двом, бо льодовитий уже не такий і льодовитий
-
дякую :)
-
Я згоден, що за 15К можно купити кращу тачку ніж за 3К. Але в реаліях ньюкамерів українців якщо трохи шарити в машинах, то за 4-5К можна купити непогану тачку.
-
Так і є. І я б рекомендував покупати за 7-8, не меньше. Купив тачки по 4.5 бо більше грошей не було. І вже 2 роки їх юзаю. Але я не в Квебеці. В Квебеці нема ТО, тож стан того авто за 4.5 в Квебеці буде гірший.
-
З 1 лютого здається кімната. Район Rosemont не далеко від ботанічного саду. Найближча станція метро Viau, зелена лінія. В квартирі є пральна машина і сушарка. 600 в місяць плюс комунальні раз у 2 місяці. Щоб дізнатися більше деталей пишіть в приват.
-
Перестаньте будь ласка спамити одною обʼявою
-
Усім привіт! Дівчина шукає будь-яку роботу в Монреалі (бажано фул-тайм і не надто важку фізично). Англійська pre-intermedite, французька beginner. Має освіту технолога будівельних матеріалів та досвід роботи у графічному дизайні. Але робота потрібна терміново, тому інші галузі теж ок. Дякую!
-
Доброго вечора! Можемо віддати безкоштовно набір меблів (увесь): великий комод, маленький комод, 2 тумбочки +2 світильника, шафа-сервант. Кого цікавить- пишіть в особисті