Український Монреаль
-
дякую :)
-
Я згоден, що за 15К можно купити кращу тачку ніж за 3К. Але в реаліях ньюкамерів українців якщо трохи шарити в машинах, то за 4-5К можна купити непогану тачку.
-
Так і є. І я б рекомендував покупати за 7-8, не меньше. Купив тачки по 4.5 бо більше грошей не було. І вже 2 роки їх юзаю. Але я не в Квебеці. В Квебеці нема ТО, тож стан того авто за 4.5 в Квебеці буде гірший.
-
З 1 лютого здається кімната. Район Rosemont не далеко від ботанічного саду. Найближча станція метро Viau, зелена лінія. В квартирі є пральна машина і сушарка. 600 в місяць плюс комунальні раз у 2 місяці. Щоб дізнатися більше деталей пишіть в приват.
-
Перестаньте будь ласка спамити одною обʼявою
-
Усім привіт! Дівчина шукає будь-яку роботу в Монреалі (бажано фул-тайм і не надто важку фізично). Англійська pre-intermedite, французька beginner. Має освіту технолога будівельних матеріалів та досвід роботи у графічному дизайні. Але робота потрібна терміново, тому інші галузі теж ок. Дякую!
-
Доброго вечора! Можемо віддати безкоштовно набір меблів (увесь): великий комод, маленький комод, 2 тумбочки +2 світильника, шафа-сервант. Кого цікавить- пишіть в особисті