Український Монреаль
-
так а до чого положення якщо там ескіз?)
-
о знов сексизм пішов😂
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Заработок от 900 $/месяц Сфера-Арбитраж криптовалют 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 18+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @VictorHRI
-
Продається дуже хороша мебель в звʼязку з переїздом. Станція De l’Eglise Самовивіз Вся мебель нова , квартира без тварин. Пишіть в приватні повідомлення.
-
Хто з Монреалю Є робота Не знаю на скільки часу, але зрозуміла тимчасова Потрібна швачка хто може робити ремонт одягу Як зрозуміла це зимові куртка та штани Мені щойно зателефонували з компанії
-
Друзі, всім привіт!👋🏻 Мене звати Юлія, я надаю послуги по написанню резюме за канадськими вимогами. Маю досвід роботи спеціалістом по працевлаштуванню в імміграційному центрі, тому добре знаю свою роботу👍🏻 Також маю багато задоволених клієнтів, які вже знайшли роботу завдяки якісно зробленому резюме☺️ ❗️Термін виконання: в той же день❗️ Надсилаю в форматах word та pdf для зручності👍🏻 ❗️Ціна: 40$ за резюме❗️ Для замовлення пишіть в приватні повідомлення. Всім добра🌸🤗
-
Підкажіть будь ласка як продовжити термін дії карти Ramq?
-
Дякую ))
-
Поділися
-
Ну якщо хтось все таки хоче поділитися, я повідомлення залишу 🤣