Український Монреаль
-
Після він сказав за тарифи 25%
-
Я мав на увазі за приєднання
-
Компот. Див.структуру експорту США до Канади
-
What?
-
Як і було. Через Intelcom
-
А що вони експортують? Машини і бензин? Так збіднілі канадці менше їх куплять і популісту Трампу прилетить бумеранг. Він ідіот. Небезпечний ідіот
-
А що таке товарообіг? Імпорт+експорт.
-
А товарообіг ролі не грає? Америка тут не при ділах?😄
-
Подивився, побачив досить міцні цифри За 2023 експорт Канади склав 77% до США (477млрд) Імпорт з США (відсотки від всього імпорту Канади) - 55% (277 млрд)
-
Так в тому і діло 😄 Торгуються)
-
А тепер скажу маленький кейс. Без канади у сша f-35 літати не будуть
-
www.change.org/p/petition-to-the-government-of-canada-create-a-dedicated-immigration-program-for-ukrainian?redirect_reason=guest_user
-
Але щоб Альберта почала нормально добувати - тре скасовувати зелені обмеження
-
Америці тре важку нафту (Альберта привіт) Америка має легку - для бензи гуд А решту - політичні підкилимні ігри і медійні приводи, не більше
-
Нагадуємо, що ‼️завтра‼️ о 5 вечора буде друга зустріч із психологом 🌟 Тема: “Психологічне здоров’я в родині під час еміграції” 🌟 Разом з досвідченим психологом, членом Ордену психологів Квебека, Ганною Цапик, ми: ✔️ Ознайомимось з ефективними техніками для підтримки психологічного здоров’я у родині ✔️ Дізнаємось, як подолати стрес і зберегти психічну рівновагу під час еміграції ✔️ Отримаємо поради щодо підтримки дітей у новому середовищі 💬 Техніки, дискусії, поради — усе в неформальній атмосфері, де ви зможете поставити свої запитання. ☕️ Кава та смаколики для комфортного спілкування. ‼️Реєструйтеся зараз: 📩 www.eventbrite.ca/e/billets-la-sante-psychologique-de-la-famille-1141453952499?aff=oddtdtcreator
-
Мені потрібно тільки на 4 рівень. Він розпочнеться 6 лютого. Сервіс Квебек платить підвищену 1450, мені звичайна потрібна.
-
Тобто це реально?