Український Монреаль
-
Мені потрібно тільки на 4 рівень. Він розпочнеться 6 лютого. Сервіс Квебек платить підвищену 1450, мені звичайна потрібна.
-
Тобто це реально?
-
Доброго вечора! Чи вміє хтось малювати аквагрим для дітей? Матеріали зможу надати
-
Чи є тренери з гарною англійською/французькою. Цікаво організація групового тренування для офісу.
-
Так, я переходила. Ідете в секретаріат і вона відправляє заявку по вас в міфі. Або якщо у вас є спец підрозділ хто займається міфі. Потім постійно ходите і питаєте, чи прийшла відповідь.)) я три рази ходила і вона три рази відправляла. Потім якщо прийшла і все добре , чекаєте десь місяці 2-3. Я подала в травні, отримала в липні. Але виплатять за все з початку подачі.
-
Це ви ту що 1450 в місяць отримали чи звичайну?
-
Дякую
-
Сайт завжди такий нетрібний
-
Чи щось інше туге
-
Сервери тугі, завжди лагає😄
-
Це фізичний ецп. Ви його нетзнайдете. Дія або банк ід
-
Дія дуже туго працює тому я хотіла дізнатись чи хтось знає де можна знайти ось цей особистий ключ
-
Ось тут ж три варіанти як можна зайти в акаунт
-
Сайт консульства України
-
про який саме сайт ви?
-
Послуги перевезення на пікапі 🔹 Перевезення: 50$ (лише за машину та пальне). 🔹 Завантаження та послуги муверів оплачуються окремо, ціна обговорюється залежно від обсягу та складності роботи. 📦 Підходить для: • Меблів • Техніки • Коробок та інших речей ✅ Працюємо вдвох, швидко та надійно!
-
А в банк через дію треба заходити : )