Український Монреаль
-
Доброго вечора. Хто знає, якщо орендар має договір до 1 серпня, але зіжджає раніше, бо знайшов роботу в іншому регіоні і попередив лендлордатще в кінці року, самотужки намагався також передати оренду іншим , але ніхто не зголосився, які реально можуть бути наслідки? Наперед дуже вдячна за КОМПЕТЕНТНУ відповідь.
-
До квітня. Це в Квебеку. За інших не знаю.
-
Добрий вечір , хто може підказати , я маю візу кует , я зараз знаходжусь в Канаді , а дітям зробили візи візі тор(туристичні ) , планую їх забирати в Монреаль в лютому місяці , коли вони будуть тут чи зможу я їм податись на візі тор перміт ? Чи зможуть вони ходити до школи по моєму ворк перміту ?
-
Усім привіт , з 1 лютого доступна до аренди кімната для дівчини з власним санвузлом,у трьохкімнатній квартирі.Район Notre dame de grace , метро Villa Maria 15 хв пішки,під під’їздом автобусна зупинка,дуже вдала розв’язка ,коло будинку море ресторанів,пекарень та кав’ярень Ціна 800$ на місяць + комунальні У кімнаті є двері на великий балкон,доступ до якого тільки у вас,також великий walk-in closet В квартирі пральна машина,сушка,мікрохвильовка,посудомийка Можна з маленькими тваринками Буду рада домовитися про візит і відповісти на всі ваші запитання!
-
Мы ищем тебя)) Если ты читаешь это, значит ты подходишь. Пиши в личку