Український Монреаль
-
cedos.org.ua/researches/analiz-dynamiky-peretyniv-kordoniv-za-2010-pochatok-2020-rokiv/
-
Наші доброчесні громадяни заїжджали в Україну з українськими паспортами, навіть якщо мали інший. Більшість так робила. Тому графік не відобразить все
-
За 10к грн особливо навіть в поліщі не поживеш
-
Тобто те що я вище і писав- хто іздив тім спрощення. Хто не іздив - тому хоч безвіз хоч не безвіз- погоди не зіграє
-
Але як іхали з України так воно і залишилося.
-
Змінилися акценти
-
Так само і по візі можна було приїхати.
-
Посилання вище показує що з 16 року по 20 рік великого зросту перетинів кордонів небуло. І в цілому вся тенденція йшла до зростання кількості виіжджаючих в більшій мірі із-за економічної та політичної ситуації
-
Я просто мав розписку і запрошення на роботу, і питань до мене не було хоча я і по безвізу приїхав.
-
Що не так?)
-
Все вірно, я повернувся, зробив візу і виїхав вже по візі на рік
-
Східна і центральна поїхала не тому що безвіз
-
Так а що Європа, їхали і у Москву ремонти робити, і у Сибір дерева валити)
-
Люди як хотіли іхати - так вони і виізджали. Ну витратили 50 євро на візу додатково. Але в них і так була можливість виїхати. А ті хто 10к грн заробляв- як без безвіза не міг виіхати, так і з безвізовим режимом нічого не змінилося.
-
Ще раз. Вася-столяр з села без мов поїхав тому що Петро з хати біля церкви теж поїхав. І це вже було не про Західну Україну. Східна і Центральна теж поїхала
-
Простий шлях спрощує вибір
-
Працівників які і так би поіхали.
-
Типу мені це спростило
-
Спростив виїзд працівників з України, а не пошук роботи
-
Маштаби тут ні до чого Це було спрощення вʼїзду, і кожен хто хотів - користався от тай всьо
29 Jan 2023, 07:13
Post 233538 of 234259
3 minutes ago