Український Монреаль
-
Шукайте іміграційного/імміграційного консультанта Правильно написане слово-запорука успішного пошуку в чаті 👌🏻
-
Тому що для еміграції з Канади аж консультанта не треба))
-
Я пошукав у чаті, але не знайшов контакти)
-
Привіт! Можете порекомендувати хорошого еміграційного консультанта? Дякую велике!
-
t.me/montrealukrainians/275323
-
Треба заробити гроші 😁 і знайти дешеві квитки
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
Привіт громада! В дитячий садок в центрі Монреаль (cpe st marc ) шукають секретаря. Зарплата відповідно до шкали заробітної плати міністерства та досвіду. !!! Обовʼязково гарне знання французької мови. Англійська не потрібна. Своє резюме відправляйте сюди. Хай щастить Marccpe231@gmail.com
-
Доброго дня, чи хтось може порекомендувати клініку де є лазерне видалення шрамів? Заздалегідь дякую 🙏
-
Напишіть мені пп
-
тепер я знаю, що є два різних слова)
-
хаха
-
Ми займаємося індустріальною покраскою. Треба 1 маляр, (peintre industriel ) та 1 manutention et manipulation des ponts roulants. З досвідом обов’язково. Та мова англ чи франц, але невілюється рівень мови якщо люди реально профі і сама все розуміє.
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
Але я коштував бальзам Богдан Хмельницький...🫥😎
-
А я ніколи не коштував👀
-
Це я після вживання цього чудового напою 😂
-
Там цілий ритуал 😆. Перед тим як будеш вживати, досконало вивчи питання
-
Запишу✍
-
З ним треба бути обережним 😁