Український Монреаль
-
пілот тільки
-
я б сказав що тут не везіння а інші фактори
-
Там в регіоні в окрузі 500 км напевно не було англійської школи, так що там без варіантів)
-
так це завжди був показник
-
Францізасьон треба і школа французька. Це мені вже стільки людей сказало, що не перерахувати.
-
А я так нормально вже парлє, а граматика не дуже))
-
Вакансия: Call-менеджер (WhatsApp)📞 Ищем девушку (25+, Украина) Обязанности: Звонки через WhatsApp Предложение вакансий Условия:👇 Оплата: от 500💵 Требуется: ноутбук/ПК с WhatsApp и микрофоном Главное – свободное владение русским языком без акцента-@smm3033smm
-
Гороскоп циганки на 29.01: ♈ Овен - що це за стосунки, після яких не треба психолог?? ♉ Телець - ви і раді почати з чистого аркуша, але папір вже закінчився ♊ Близнюки - ви намагаєтеся не переживати, але життя дає вам приводи ♋ Рак - якщо ви комусь не подобаєтеся, значить нехай потерплять і потім сподобаєтеся ♌ Лев - стабільність - це коли ви щодня ви втомлюєтеся однаково сильно ♍ Діва - не відкладайте на завтра те, що можна відкласти на післязавтра ♎ Терези - у вас все під контролем, поки ви не почнете перевіряти ♏ Скорпіон - ваш оптимізм закінчується там, де починається робота ♐ Стрілець - ваше улюблене слово «потім», і воно рятує вас від реальності ♑ Козеріжка - ви знаєте чого хочете, залишилося знайти того, хто це оплатить ♒ Водолій - навіть якщо ви запізнилися, не поспішайте ♓ Риби - як можна заспокоїтися, якщо у вас нервових клітин у вас більше, ніж звичайних?
-
«Термінова можливість працевлаштування! Ми шукаємо кваліфікованого спеціаліста із введення даних, щоб приєднатися до нашої команди. Якщо у вас є чудові навички керування даними та увага до деталей, ми будемо раді почути від вас!