Український Монреаль
-
Добрий день усім , є таке запитання, маю візу по програмі cuate, дали робочу до 2032 року , чи можу я за цією візою заїхати до Канади ?
-
Добрий день, скажіть будь ласка що зараз з програмою PEQ і будуть якісь нові програми по типу цієї? Французькі курси закінчила, розмовляю фрац кожен день, NOC(TEER) 2 - 92012. Може хтось сам подавався на цю програму, якщо не маєте ніякої інформації, поділіться міграційним консультантом. Дякую !
-
Також маю вже роботу у Монреалі
-
Працював 1,5 року у Німеччині за професією
-
Ну я кваліфікований, та також маю рекомендації з роботи
-
Добре дякую за інформацію!
-
Чи тільки виплати та допомогу у навчанні
-
А візу не відмінили у 24 ?
-
Це і є PEQ В ньому є 2 стріма: для працівників (тимчасових) та студентів Закрили тільки стрім студентів
-
Якщо є питання - напишіть в дірект Не бачу сенсу брати консультанта, там все дуже зрозуміло та можна самостійно заповнити все і зібрати документи
-
Подавалась тиждень тому
-
Тобто умови такі як в PEQ?
-
Закрили тільки для студентів
-
Консультанта знаю але сюди кинути не можу.
-
Наразі є стрім для skilled workers Вимоги: французька рівень 7 (та рівень 4 для партнера) Стаж: 2 роки teer 1-3
-
Начебто на паузу до 30 червня
-
+, бо має бути дозвіл на іноземних працівників, і з бумажками багато геморою, не всі роботодавці погоджуються
-
Не закриту робочу візу,а закритий воркперміт))
-
Якщо вам не видадуть ворк перміт , що може статись , ваш роботодавець має зробити вам закриту робочу візу , не зайве буде це проговорити з ним наперед
-
Я не в курсі 😅
29 Jan 2023, 07:13
234056/236838
3 minutes ago