Український Монреаль
-
Тобто умови такі як в PEQ?
-
Закрили тільки для студентів
-
Консультанта знаю але сюди кинути не можу.
-
Наразі є стрім для skilled workers Вимоги: французька рівень 7 (та рівень 4 для партнера) Стаж: 2 роки teer 1-3
-
Начебто на паузу до 30 червня
-
+, бо має бути дозвіл на іноземних працівників, і з бумажками багато геморою, не всі роботодавці погоджуються
-
Не закриту робочу візу,а закритий воркперміт))
-
Якщо вам не видадуть ворк перміт , що може статись , ваш роботодавець має зробити вам закриту робочу візу , не зайве буде це проговорити з ним наперед
-
Я не в курсі 😅
-
Опечаталась , думаю тут всі в курсі
-
Я працюю в Metro де половина іноземців, які можуть бути проблеми з іноземними працівниками?)
-
З відкритими дозволами на роботу
-
Всі кваліфіковані
-
Так якщо я вже працюю то які можуть бути проблеми ? Якщо в них немає дозволу то як вони наймають іноземців
-
Не всі компанії мають дозвіл на найм іноземних працівників . Тому відповідно не всі компанііі можуть зробити закритий ворк перміт. Зараз в звʼязку з новою еміграційною політикою це дуже жорстко , хочуть щоб спершу наймали місцевих а потім шукали іноземців
-
Можете тут написати відповідь)не завжди можу побачити🫣а є цікаві думки які не хочу пропустити
-
Чому в особисті?
-
Спите? Пограємо?Логічна задача для креативних умів: 🖌️ У вас є порожнє полотно та п’ять фарб: червона, жовта, синя, біла та чорна. Художник задумав створити картину, яка має 4 рівноцінні квадрати, але кожен квадрат повинен мати унікальний колір, що не повторюється на сусідніх. Які комбінації кольорів ви виберете, щоб дотриматись цього правила? 🌟 Напишіть свої варіанти в особисті🤫
-
віндовс 12)
-
Майже як емблема Windows)
29 Jan 2023, 07:13
234067/236948
17 minutes ago