Український Монреаль
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
514-262-4370 Suzanne Colpron La Presse Інтерв’ю тілько на французском Це французька газета Проблеми українців в Канаді
-
[email protected] Кто хоче дати інтерв’ю на Английском Проблемы украинців в Канаді
-
Доброго дня, під скажіть будь ласка, яка ціна запевнення документа у commission of oaths?
-
Одна La Presse французькою Друга ємаіл англійською
-
Так зачекайте треба англійською чи французькою?
-
Воно може бути і безкоштовно, і $5, і $10.
-
Мерія де ви резидент. Ваш банк. Якщо хочете безкоштовно. Спитати можна в організаціях для імігрантів.
-
А де робити ?
-
У Вашій Касі Дежарден також безкоштовно.
-
www.facebook.com/events/986246030026583/
-
СЬОГОДНІ o 19:00! ❤️
-
Я ЗНАЮ Є СІМ'Ї ЯКІ ПОДАЛИ СВОЇХ ДІТЕЙ 22 і плюс депендантів В АППЛІКАЦІЇ ЗА СІМЕЙНОЮ програмою Будь ласка, напишіть мені в личку 🙏 Це терміново Для репортера
-
Привіт, спільнота. Хто здавав екзамен з водіння. Потрібен гарний інструктор. Буду здавати на Генрі-Бураса. Дякую за контакт та інформацію.
-
Доброго дня. В цей понеділок їду в Оттаву в консульство. Є 4 місця. Виїзд о 09:00. Кому цікаво - звертайтесь.