Український Монреаль
-
У Вашій Касі Дежарден також безкоштовно.
-
www.facebook.com/events/986246030026583/
-
СЬОГОДНІ o 19:00! ❤️
-
Я ЗНАЮ Є СІМ'Ї ЯКІ ПОДАЛИ СВОЇХ ДІТЕЙ 22 і плюс депендантів В АППЛІКАЦІЇ ЗА СІМЕЙНОЮ програмою Будь ласка, напишіть мені в личку 🙏 Це терміново Для репортера
-
Привіт, спільнота. Хто здавав екзамен з водіння. Потрібен гарний інструктор. Буду здавати на Генрі-Бураса. Дякую за контакт та інформацію.
-
Доброго дня. В цей понеділок їду в Оттаву в консульство. Є 4 місця. Виїзд о 09:00. Кому цікаво - звертайтесь.
-
Також інтерв’ю хто хоче дати [email protected] Проблемы українців в Канаді
-
Привіт, де можна на NDG замок куртки поміняти?
-
Друзі, будь ласка, порадьте розумного та професійного бухгалтера для платної консультації. Дуже дякую! Мова значення не має.
-
"Шукаю жінку з пишними формами для щирих і теплих стосунків, сповнених ніжності та взаєморозуміння. Для мене важлива природність і гармонія у стосунках. Якщо вам більше 40 – це великий плюс, адже я ціную життєвий досвід і впевненість у собі. Хочу знайти ту, з ким буде легко і затишно, щоб разом створювати тепло й радість у кожному дні. Якщо відчуваєте, що ми можемо знайти спільну мову, не соромтеся написати – буду щиро радий знайомству!" Покарай мене люба Параметри 180/75/18/У/15 Мені 27
-
Ви вже стільки часу шукаєте , може вже спробувати інші платформи?
-
Fathub😂
-
Та вже все шо хочеш створили