Український Монреаль
-
Але не Маск отримав цей проект
-
Ви крайні недалекоглядні
-
Новий датацентр для ШІ
-
Бо наприклад, в чому його інтерес при вкладанні 500 млрд у Stargate?
-
читати я вмію якщо я вірно зрозумів справа у тому, що моя машина стояла напроти будинку 784, в талоні що біля 784 я опротестував, і так як робив відео, зробив розкадровку де дійсно була машина і написав що там нема знаків заборони так виходячи з цієї картинки судя той протокол закрила, а винесла новий штраф за парковку вже с протилежної сторони будинку 784
-
Я вам про конкретний теперішній кейс - ви про 2017
-
До чого тут це - не розумію
-
Я дуже гарно слідкував за першим терміном
-
Прочитайте про проект.
-
єдине що мене непокоїть, інколи бачу знаки заборони парковки такого плану, і вони стоять не зразу за перехрестям, а трохи далі, і типу діють і перед ними є у них в правилах таке поняття як зона дії знаку, в Україні таке було знак дії тільки далі від нього по напрямку руху а тут вони могли здогадатись що якщо ти бачиш знак, значить тоді він діє
-
До того що Трамп - це лотерея. Він керується власними інтересами, йому з виду глубоко насрати як на Украіну, так і на Канаду, так і на США. Більшість його дій - це результат егоїстичної поведінки, з метою зробити Трампа великим президентом. Увійти в історію. В нас вже є такий психотип президента, всі знають про кого я. Хочете думати інакше- думайте. Я написав свою думку. В першому правлінні- його діі з Ким Чен Ином- в цілому підтверджують парадигму що я навів вище. Можемо сподіватись тільки на зрілу демократію США і систему противажелів, які дозволять можливо втримати від зовсім ідіотських рішень Трампа. Моя думка. Не більше