Український Монреаль
-
До того що Трамп - це лотерея. Він керується власними інтересами, йому з виду глубоко насрати як на Украіну, так і на Канаду, так і на США. Більшість його дій - це результат егоїстичної поведінки, з метою зробити Трампа великим президентом. Увійти в історію. В нас вже є такий психотип президента, всі знають про кого я. Хочете думати інакше- думайте. Я написав свою думку. В першому правлінні- його діі з Ким Чен Ином- в цілому підтверджують парадигму що я навів вище. Можемо сподіватись тільки на зрілу демократію США і систему противажелів, які дозволять можливо втримати від зовсім ідіотських рішень Трампа. Моя думка. Не більше
-
Тому так, я маю власну думку і буду притримуватись її
-
В тому й суть, що він не цар і не бог, і не вирішує долю всього світу, він має команду, має партію, і є інструменти які він гарно використовує, а саме свою медійність, і все що він говорить у медійному просторі це інфоприводи, вас не дії А я наприклад гарно бачу логіку подій, і чому і як це розвивається.
-
Я не суддя) ви можете мене не переконувати, я подивилась це перехрестя, там є знак на заборону паркування. В правилах пишуть що якщо його нема перед перехрестям, але він є далі, то він діє на всю цю зону. Знаю точно, що на тому перехресті та і взагалі у центрі та біля метро «рибні місця» всі зупиняються на короткий час, виходять і вже тікет.
-
Гайз, як краще відправити невелику посилку (до 7 кг) в Україну? Дякую за відповідь 🤍
-
Це автоматичне повідомлення? 😆