Український Монреаль
-
Але то я, я не вживаю, дивлюся зі сторони))
-
Для мене такі інфоприводи звучать як: "Купіть наші старі запаси бо потім не буде" Як створення штучного попиту))
-
Американець республіканець відрізняється від Мага республіканця, хоча обидва республіканці, і голосують за партію Місія маги - консолідація ідіотів, і мені здається що вона майстерно справляється, інакше б не була потрібна)
-
Світ, такий світ, я не за магу, їх у партії не так уж і багато, партія в Америці це величезна структура, і публіка там різношерстна, нема нічого монолітного в цьому світі, і напевно це і є головним плюсом Але ми (світ) як от маятник, з одного краю в інший, на всій швидкості..) Чи добре це? - ну хз, я стриманий оптиміст, виключно через загальну тенденцію а не через конкретних персонажів, чи могли б краще - якщо б люди були розумніше може б і могли, але зараз якась стадія не розвитку а деградації, але раз уж це безповоротно- то краще шукати плюси та уважно слідкувати за тим що відбувається, це дає краще розуміння для формування загальної картини, краще бачиш легше переносиш певні хвороби демократії на власних плечах😄
-
кумедно що референси із сучасності можемо найти у фільмі 2006р)))
-
мага = плоскоземельники - фанати рептилоїдів - племінник кенеді (антиваксер що вакцинував своїх дітей) і все що може йти туди
-
Америка зараз - це документальний сіквел фільму Idiocracy
-
А по іншу сторону чаші - гендери/звільнення від статі/"позитивна" дискримінація/лобізм ЛГБТК в широкому розумінні
-
Гаріс не могла бути, в неї була лиш виборча кампанія, це не може говорити ні про що)
-
саме тому я ближче то центризму з легким правим ухилом бо перегиби то дупа в будь який бік харіс доречі ближче до центру була ніж тіж обами але взагалі мені більше імпонувала Нікі Хейлі
-
Це друга частина.
-
от в цьому і трабл поверніть сару керріган😂😂😂
-
Я перефразую саме для США, я не знаю коли там буде жінка-президент.
-
Молдова обрала двічі президентом жінку,чому "навіть для США"?
-
Світ зараз не мізками керується
-
спірно не бачу в цьому проблем багато де жінки кермують і досить є успішні кейси я за відбір де основний принцип це мізки а не стать)
-
Навіть, для США жінка-президент це овер)
-
Її б не обрали, ви ж розумієте?
-
ну в неї була готовність по компромісам з правим електоратом