Український Монреаль
-
Не дуже. Хіба що в них оптоконвертор юзається
-
На сайтах скул боардз. Пишете назву скул боард і слово jobs, заходите на сайт, після клікання кнопки apply переносить на сайт atlasworkload, там створюється профіль як на лінкедін, тільки фейкових вакансій нема. Це стосовно французьких шкіл. Є ще English Montreal School Board, але там еплаять можна тільки через імейл вроді. Я теж в гардері зараз, англійською вони тут називаються daycare. Kindergartens тут тільки при школах один рік перед школою. Можливо щось написала не дуже точно, це те що я для себе вже зрозуміла з приводу цієї системи тут
-
Швидкість відповідає заявленій у договорі?
-
youtu.be/bzkr_CqTzhw?si=qrvH2bcFqnU1jaPZ
-
Добрий день Потребую поради У дитини закінчується український закордон.паспорт і віза куалет Чи хтось стикався з такою ситуацією? Що потрібно робити? З чого почати? Дякую
-
Привіт друзі! Шукаю роботу автомеханіком, маю досвід, працював на Volvo. Буду вдячний за пропозиції. Всім добра!
-
Тому що з 27 лютого немає ніякої реакції на мій запит. Та проходить час і знов таж сама людина пише у чат ,що потрібно. Можливо це якийсь бот
-
Привіт, друзі! Запрошую вас на гру в пінг понг Щовівторка з 19:00 до 21:30 Ми граємо за адресою: maps.app.goo.gl/YBy59XCCSVU46zLM6?g_st=ic Гарна можливість пограти, поспілкуватись з носіями, та познайомитись з новими людьми Вхід вільний
-
Доброго вечора усім )Видаліть і заблокуйте цю людину. Нехай не обманює що потрібна робота .
-
Вони тут самі собі яму вирили з цими стоматологічними послугами. Я (точніше моя страхова) наприкінці минулого року півтори штуки баксів за рут -канал одного зуба заплатили. Хто це може потягнути? Тут більше потрібно контроль за цінами чим якісь базові пломби для всіх.