Український Монреаль
-
Це вам на Штати треба було їхати. Там таку інфу позитивно сприймають. А тут WLB, bien-être і всі інші пріоритети в першу чергу.
-
Я ходжу без зуба збоку що видно при посмішці, і працюючи фул тайм не маю за що оплатити послуги стоматолога після оплати всіх рахунків, і я не вважаю це нормальним. Чекаю коли мине півроку на роботі і буде страховка що покриває дантиста
-
В мене ще була підготовка до уроків вдома, але це вдома в спокійній атмосфері і коли я те запланувала, тож я це не враховувала і це не оплачувалося також. А в загальному тут на фул тайм більше годин, ніж в Україні крім якихось окремих випадкі
-
Юлічка то ви вчитель? То прошу вибачення😔. 25 год вчителя це 50 год будь-якої їншої професії. Я витримала роботу вчителя рівно 5 років і лишила
-
В Україні ще залежить від професії. У вчителя фул тайм це 18 год на тиждень, у вихователів 20 з чимось. В Китаї вчителям в державних школах не дозволяється працювать більше 25 год на тиждень. Я говорила за свій досвід.
-
І, по ділу... Порадьте термобілизну для дорослої жінки. Мерзну страшне))) Минулої зими такого не було) Дівчата мені нічого не наради. Дякую ❤️🤗
-
Це ж ви не працювали) усі інші в більшості працювали. Я, наприклад)) + овертайм😁😁😁
-
Я одягаю плотні котонові легінси або вузькі котонові спортивні брюки під інші брюки і мені тепло, плюс ніяка шерсть чи синтетика не ,кусає:)
-
Відпрацьовуємо на повну.
-
Не переймайся. Мені в Україні казали: а, ви там в Канаді гроші лопатою гребете ... Ага. Отак прям падають на голову долЯри за гарні очі.