Український Монреаль
-
І, по ділу... Порадьте термобілизну для дорослої жінки. Мерзну страшне))) Минулої зими такого не було) Дівчата мені нічого не наради. Дякую ❤️🤗
-
Це ж ви не працювали) усі інші в більшості працювали. Я, наприклад)) + овертайм😁😁😁
-
Я одягаю плотні котонові легінси або вузькі котонові спортивні брюки під інші брюки і мені тепло, плюс ніяка шерсть чи синтетика не ,кусає:)
-
Відпрацьовуємо на повну.
-
Не переймайся. Мені в Україні казали: а, ви там в Канаді гроші лопатою гребете ... Ага. Отак прям падають на голову долЯри за гарні очі.
-
Як каже Тейлор Свіфт, You’re on Your Own, Kid. 🙏
-
Одна з моїх колег вчора, вислухавши про моє теперішнє життя, зарплату і витрати і про умови для подачі на постійне резиденство, закотила очі під лоб і сказала , що ʼїх батькам з цим всім було простіше, тобто, вона підтвердила, що теперішнім імігрантам складніше. Інша, теж тут народжена, все повторює, що нам зараз держава на початку щось платить, а її батькам, які теж припливли на кораблі, ніхто нічого не допомагав, тільки родич, який вже жив в Канаді, позичив чималу на той час суму... Повністю згодна з тим, що ви сказали. Чим далі, тим більше це розумієш, але вже багато чого тут зроблено і вкладено, тож я для себе вирішила дати собі певний період, щоб побачить що за цей період є в наявності. Якщо жить від зарплати до зарплати і ще гірше, то для чого це робить саме в цій країні...
-
В мене все в притик виходить по витратам. Купую все по акціям, багато в чому відмовляю, бо коту треба щось купити спеціальне, щоб він знову не дай бог в ветеринарну не потрапив. Додому приходишь, лиця нема, сам як желе трясешся від перевтоми, тошно так аж їсти не хочеться, а мені ще завидують??? Нема ти можливості полікувати зуби або до фізіотерапевта потрапити тощо. Вибачте накипіло...😡
-
Я тебе дуже добре розумію. Так важко раніше не було. Ти приїхав в такий період, коли все полетіло: ціни, послуги ... все в різні сторони. На жаль, з того, що всі бачимо і читаємо, аналізуємо і порівнюємо, найближчим часом нас чекають подальші випробування. В світі багато всього накопичилося. Тому треба давати вихід емоціям, так, це - нормально, а після цього видихати і спокійно помалесеньку йти вперед. Маленькими крочками. Завари собі чай. Відігрійся. Тримайся.
-
Дякую за підтримку❤️ обідно тільки, бо бачиш як місцеві працюють - як небудь- а ти гаруєшь бо через них не встигаєш все зробити, починаєш просити - альо в мене час на підході, що робити, бо я бачу що роботи не початий край - Now it's my break, I'll tell you later.
-
Я взвгалі після празників сидів 2 неділі вдома, 1 неділю хворів, тільки спав і їв, а другу неділю відходив від праці, нічого не хотів, не спілкуватися не активізуватися, ось тільки зараз трішки відійшов і відтаяв. Так роботу тут потрібно шукати кваліфіковану, бо низько кваліфіковані ні до якого розвитку не видуть, а сенсу пахати на двух роботах як скажений теж я не бачу, мені і цієї вистачає. По тенденції в світі скоро буде ще одна фінансова криза, люди наробили стільки систем що тепер просто не розуміють як це все діє, хочуть за місяць все перерахувати, я так сміюсь с цього
-
Прикрі колеги. Значить, ти мусиш поставити рамки і робити СВОЮ роботу, щоб не залежати від них. Можеш так зробити ?
-
Звичайно. Але до тих пір поки знайти кваліфіковану роботу, потрібна будь яка, щоб платити за житло і інші витрати...
-
"падав сніг, на поріг, кіт зліпив собі пиріг..."
-
Шо ви всі ото як зима приходить і як ті пироги від кота які розтоплються в пічці🥺
-
Ну у мене дівчинка, на роботі, теж місцева. Але вона пахає на двух роботах, я просто розумію що в неї такеж бідне і тяжке життя, с матірью вона не ладнає, так є місцеві яким всеодно, але є і люди які виживають, завжди таке буде. І не тому що вони дурні або погані. Просто життеві трудності. Я працював в європі 3-5 років, в різних країнах. Тут легше, бо там ти просто смінна рукавиця.
-
Отже тре грітись Є у чаті фітнес тренери? Мені тре)
-
Бо холодно. Дуже.