Український Монреаль
-
Коли подаєте на візу, потрібно вказати свій статус «worker », в аплікації зʼявиться питання про номер і термін WP.
-
Добрий день. Потрібно робити нову візу. Віза потрібна для перетину кордону. Спочатку отримуєте новий дозвіл, потім робите візу (в заявці на візу вказується номер WP). Але спочатку потрібно зробити новий паспорт, бо новий WP буде до травня (як термін паспорту) і віза так само.
-
Я подавалась рік тому і близько місяця очікувала WP і візу. Чоловік чекав WP - 4 місяці ( в січні отримав). У всіх по різному.
-
🔞 Нейросеть для поиска обнаженных фото девушек 🔍 Найди фото 18+ любой из своих подруг или знакомых ➡️ @glaz_TtVTMg_bot ➡️ @glaz_hGTI0m_bot ➡️ @glaz_xF67bg_bot
-
Помогу с работой в Европе
-
Впишіть саме саме перше
-
Доброго ранку шукаю вчительку для моєї сестри яка навчається в англійській школі в 2 другому класі і вона має складнощі з англійською потрібно когось хто зможе навчити її читати англійською (оффлайн)
-
Я теж задавала собі питання що там може робити одна людина, якщо не треба бензин і ще часто цей маназин далеко від житла. З приводу Супер С поблизу теж згодна. Якраз мій випадок і ціни достатньо приємні, особливо якщо на щось ще акції
-
ДСНС попереджає жителів України! У зв'язку з істотним скороченням штату співробітників служби кожен повинен знати, як самостійно ліквідувати пожежу або затоплення. Не зловживайте дзвінками в ДСНС. Нестача працівників означає, що час очікування відповіді оператора збільшився. Але не панікуйте. Завжди керуйтеся тверезим розумом і підготовленою для вас пам'яткою. Також ви можете ознайомитися з корисною інформацією в даних відеороликах: - дії при пожежі, як її гасити; надання першої допомоги постраждалим від опіків: youtu.be/J9WuXNqjsRE youtu.be/jXzBvwhoLts youtu.be/Tqer88pC9bc - що робити при повені: youtu.be/S5QI8TWvKe4 youtu.be/hZdVAB2OavM - як правильно користуватися електрогенераторами в місті: youtu.be/NfEUIhtp2ns
-
Доброго дня, на початку березня переїжджаємо в Монреаль. Може хтозна де потрібні робітники на роботу. Є досвід роботи в ресторані помічник офіціанта англійська розмовна.
-
Терезам щодня пропонують нового поклонника 😅 То Лев, то Стрілець, сьогодні вже Козеріг. 😅
-
Насправді з Костко є ще одна проблема. Вони декларують, що за річну плату ви отримаєте доступ до товарів зі знижками. Звісно це брехня. Більшість товарів зі знижками дешевше у інших магазинах. Для того щоб це приховати Костко трішки грається з упаковками. Наприклад, нутелла по акції звичайно дешевша у Волмарті, але Костко використовує більші банки, та ще й об'єднує дві разом тому здається, що мабуть там дешевше. Але я розглядаю це як плату за зручність типу заїхав за бензином, діти вимагають хот-дог, а тут раз і можна купити усе на тиждень/місяць. P.S. Фуд-корт у Костко це завжди збитковий департамент:)