Український Монреаль
-
З минулого року
-
Вже ні
-
А перша декларація хіба не мусить бути в паперовому вигляді?
-
Доброго дня! Маю питання. Порадьте, будь ласка, як виходити з такої ситуації. Сьогодні отримала штраф за те, що машина стояла вночі на вулиці, коли чистили сніг. У мене немає паркомісця( лендлорд жадіна), завжди паркуюсь просто на вулиці, ніяких попереджувальних знаків по вулиці не було, щоб прибрали машини у такий то час. Лише ті знаки, які попереджають, що в одні дні тижня не можна паркувати з однієї сторони вулиці, в інші дні- з іншої. Як бути? Це St-Hubert
-
Здається в тікеті має бути пояснення за що штраф?!
-
Де є пояснення про паркування в зимовий період? Підкажіть, будь ласка
-
Так, там написано, що з 1 листопада по 15 квітня на вулицях загального користування автівки не ставити. Де я мала побачити цю інформацію? Як у мене немає паркомісця і до найближчого маркету пішки хвилин 7-10, де я маю ставити автівку в цей період? Чи їздити треба автобусом😭?
-
Тільки квебекська.
-
У тому листі, що вам податкова прислала у відповідь на декларацію
-
Доброго вечора, порадьте будь ласка автомеханіка, бажано в LaSalle 🙏
-
Я робив так - на питання відповідав ні, але до іншого завантажив результати попереднього медогляду.
-
Там навіть якщо не розбираєтеся нічого складного. А якщо дохід маленький, то більшість софту буде безкоштовним.
-
Пояснення щодо паркування шукати краще на офіційних сайтах, у вашому випадку я так розумію це Longueuil.
-
Там цілий розділ і в ньому написано те саме що і в тікету - не можна паркуватися www.longueuil.quebec/fr/deneigement
-
Минулого разу я подавав декларацію через Wealthsimple самостійно, кожен може спробувати.
-
То все ж в паперовому форматі?
-
Не забудьте підписатися на їх сервіс- згодиться
-
Там є пілотний проект, але ніхто не знає деталей, які будуть відомі лише у березні. Тобто краще попередити друзів, що лишаються, що можливо доведеться роздрукувати та відправити
-
Дякую. Цікаво це все🙂🙄
-
В монреалі простіше поставив інфо неж і все)
29 Jan 2023, 07:13
235630/239815
about 5 hours ago