Український Монреаль
-
У тому листі, що вам податкова прислала у відповідь на декларацію
-
Доброго вечора, порадьте будь ласка автомеханіка, бажано в LaSalle 🙏
-
Я робив так - на питання відповідав ні, але до іншого завантажив результати попереднього медогляду.
-
Там навіть якщо не розбираєтеся нічого складного. А якщо дохід маленький, то більшість софту буде безкоштовним.
-
Пояснення щодо паркування шукати краще на офіційних сайтах, у вашому випадку я так розумію це Longueuil.
-
Там цілий розділ і в ньому написано те саме що і в тікету - не можна паркуватися www.longueuil.quebec/fr/deneigement
-
Минулого разу я подавав декларацію через Wealthsimple самостійно, кожен може спробувати.
-
То все ж в паперовому форматі?
-
Не забудьте підписатися на їх сервіс- згодиться
-
Там є пілотний проект, але ніхто не знає деталей, які будуть відомі лише у березні. Тобто краще попередити друзів, що лишаються, що можливо доведеться роздрукувати та відправити
-
Дякую. Цікаво це все🙂🙄
-
В монреалі простіше поставив інфо неж і все)
-
Ніч на вулиці, якого дня карта
-
Ніч то в мене в Нідерландах 😂😂😂, а в Монреалі ще вечір 😁😁😁
-
Якщо просто у 19:00 бути на вулиці і не бачити циферблату годинника то це виглядає як ніч)
-
Так то Вам і карта дня вже на суботу. Але ж у нас лише п'ятниця.
-
Ну хтось порахував, що купа смсок "Ану ...балися 🤬 негайно" дешевше ніж додаток. Тут ще й не такі схеми бувають.
-
@sviatoslavkhoma узгодьте рекламу з @voyageur_errant
-
@sviatoslavkhoma узгодьте рекламу з @voyageur_errant
-
Вакансія Вакансія!!! КАНАДА/США Потрібен персональний помічник Розташування: Канада/США Досвід роботи не потрібен - навчання проводиться Робота з дому години роботи: - з понеділка по п'ятницю (3-4 години) Додаткова компенсація за вихідні зміни (неділя/субота) Якщо ви зацікавлені, надішліть повідомлення
29 Jan 2023, 07:13
235638/239815
about 6 hours ago