Український Монреаль
-
Підскажіть будь ласка а то я не можу второпати, зняла квартиру в оголошенні написано що входе Інтернет, спитала коли підписувала контракт за Інтернет пароль від вай-фаб мені сказали що він є в будівлі що це означає 🤔
-
Своє (особливо улюблене) привезти або перслати дешевше чим купити, крім електроприборів
-
В нас так, але це як пощастить
-
Зробіть мед огляд до від'їзду і отримаєте дозвіл без обмежень зразу в аеропорту
-
Але ще треба знати до кого йти перевірених або по рекомендаціям, бо наприклад в Одесу їздили роками і вже знаєш як робить, у Варшаві донька сходила - 600 зл. На другий день зуб знову болить.
-
То є така зараза )
-
Ну як не клопи то може якісь спідозний нарк на тому дивані чи матрасі валявся. Воно вам треба?
-
Може хтось має бажання скласти компанію випити в п’ятничний вечір?
-
Привіт усім
-
Тим не менш це тут велика проблема
-
На такому морозі які можуть бути клопи? Поздихали вже))
-
Все забирають з собою, наймають машини та перевозять
-
Краще не збирати речі на вулиці, можна натрапити на клопів і додому принести великий сюрприз
-
Покриває лише дітям до 10 років і то не все, дорослим нічого майже не покриває, лише випадки загрози життю
-
Викидають, щоб нове купити у нове життя. Практична особиста порада: напередодні коли виставляють увечері сміття, пройдіться по району де живете, знайдете багато чого корисного навіть посуду. У нас є робочий стіл який багато років назад ми знайшли так до сих пір розпрощатись не можемо. Син каже : souvenir d'enfance
-
Забирає або роздає/продає.
-
Так, є так. Але далеко не все покриває. www.ramq.gouv.qc.ca/en/citizens/health-insurance/dental-services
-
Напишіть як будете готові, я віддам набір тарілок і ще дещо добавлю. Не везіть посуду, все можна придбати тут, а ось за зуби та здоров'я поради дуже слушні
-
Наскільки я знаю, при офіційних підробітках стипендія від курсів не втрачається. Чи ви провінційну допомогу отримуєте ?
-
Слухайте, а куди потім ті меблі та інше габаритне сплавляють, коли змінюється наймач? Це кожна людина все купує а потім з собою забирає?
29 Jan 2023, 07:13
23567/236809
22 minutes ago