Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 09.02: ♈ Овен - у вас багато думок, але жодної, яку б можна було сказати вголос ♉ Телець - ваше життя стабільне: стабільно хочеться або спати, або їсти ♊ Близнюки - є два стани: - розпуста - генеральне прибирання ♋ Рак - якщо хтось каже, що все в ваших руках, він точно не бачив ваш бюджет ♌ Лев - якщо ви щось вирішили, то змінити вашу думку може тільки вигоряння ♍ Діва - чим гірше особисте життя, тим краще знання психології ♎ Терези - ваш ідеальний ранок - це той, який можна почати після обіду ♏ Скорпіон - ви б накопичували гроші, якби їх не треба було постійно витрачати ♐ Стрілець - ви не уникаєте людей, просто у вас на них немає часу ♑ Козеріжка - ви не боїтеся серйозних стосунків, ви просто не впевнені, що хочете ще одну відповідальність ♒ Водолій - якщо ви мовчите - значить, хтось уже наговорив зайвого ♓ Риби - почати нове життя просто, важче вибрати дату, з якої почати.
-
Право на отримання супроводу/послуг у новоприбулих також)
-
Їду сьогодні на лижі на вечірнє катання, в Сен-Совер, хто має бажання - приєднуйтесь
-
Дівчата, моя колишня Лєнд Лорд здає мою колишню кімнату, може кому буде цікаво 😅 Проживання у бейсменті разом з її донькою - усе включено (є пральна та сушильна) Фотки ще з часів коли я там мешкала 🥲 Це виходить одна прохідна кімната та закрита спальня Кухня мікро маленька але є електро плитка, чайник, мікрохвильова та рукомийник :) у вашому розпорядженні половина холодильника/ морозильника та якщо домовитесь - є морозильна камера :) За це усе добро 690$ у місяць ( проживання + інтернет + електрика)
-
Доброго дня шукаю когось хто їде з України в Монреаль
-
Усім привіт. Здається велика 2 кімнатна квартира у Монреалі 102 m² починаючи з березня, метро Lasalle, район Verdun. Другий поверх у дуплексі. Квартира повністю мебльована. Світла, простора, з великим балконом, чудове розташування. Ціна 1900 cad/місяць. За більш детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення.
-
Доброго дня маю запитання можливо у когось є антибіотики від цеститу?)
-
Я зверталась до жінок
-
ЦИстит😂 Сходіть в волк ін. Подзвоніть 811 поясніть.
-
Наступного разу можу мовчки видалити і все. Кажу ще раз тут за великим рахунком це можна прирівняти до злочина. В чому трабл сходити до лікаря?
-
Вони хіба надають апойтмент до лікаря?
-
Описую свій досвід походу у волк ін клінік перший раз тут. Пробувала зловить апоінтмент на сайті бонжур санте, не було. Зробила підписку, у місяць 10 дол, при бажанні можна відмінить у будь який час. Система знайшла мені апоінтмент в той же день, надіславши імейл про це десь о третій ранку. На наступний день я вже була в лікаря у волк ін клінік.