Український Монреаль
-
Дякую, я уважно придивилась, вони видали перміт по старому паспорту, номер паспорта старий, хоча в анкеті ми указали новий паспорт, тобто їх помилка 100%.
-
Внкета не головне. Головне скан копію якого пасспорта ви додали до заяви
-
нова пошта або міст з практики нп доходила пару разів швидще ніж 2 тижні
-
Всім привіт! Якщо мені потрібно маленьку посилку в Україну відправити,якою доставкою якнайшвидше?
-
Але говорю одразу ьуим обережною з таксами і оцінкою того що відправляєете бо вкатять мама не горюй з товару за 200 кад вийшло 72 кад таксів тариф+жіесті+куесті+послуга брокеражу
-
так вона додому припхнуть в них партнерка з ЮПІЕС
-
А є адреса нової пошти? 🥹
-
Хай мені мою загублену валізу з Торонто повернуть спочатку 😆😭
-
Десь там плаче моя сумка прада 😭
-
Обидва, в основних доках новий паспорт, а в додаткових старий ворк перміт та старий паспорт, також свій ворк перміт та чоловіка
-
Народ всім привіт ! У мене проблема з роботою . Може хто дасть референси куди могли б взяти або наші люди або канадці котрім потрібні люди? В мене є права , французька та англійська мова на хорошому рівні . Я шукаю роботу парт тайм тому що студент , перепробував ходити і по ресторанам і по магазинам . Відповідь одна :" ми вам передзвонимо" , тому вже вдаюсь до останньої надії це до наших людей . Якщо є варіанти або хочете більш дізнатися про мій єкспірієнс і т.д пишіть у приватні , з радістю на все відповім!
-
Гороскоп циганки на 19.02: ♈ Овен - доросле життя - це коли 20.00 вже пізно і треба додому ♉ Телець - до весни залишилося менше двох тижнів і все, більше нічого доброго ♊ Близнюки - плани на день - це список того, що знову перенесеться на завтра ♋ Рак - ви звісно не фінанансовий аналітик, але чомусь завжди в мінусі ♌ Лев - ваш улюблений робочий формат – це коли працюють інші, а ви спостерігаєте ♍ Діва - якщо колишні знову написали, значить у них теж проблеми з дедлайнами ♎ Терези - на жаль чи на щастя, але у вас одна нервова система і її треба берегти ♏ Скорпіон - ваше терпіння безмежне, якщо не виходити за його межі ♐ Стрілець - життя — це коли шукаєте вихід, а знаходите ще один вхід ♑ Козеріжка - емоційний стан від «все ок» до «я так більше не можу» ♒ Водолій - ви любите зміни, але ще більше любите, коли все й так нормально ♓ Риби - гроші приходять і йдуть, але чомусь частіше йдуть.