Український Монреаль
-
Я знаю що вони в 2022 виходили .. і багато було обурених людей… начебто сиділи потім тихенько
-
Не працює.
-
Виж наче не перший рік тут
-
Нам треба теж виходити проти цієї події
-
Я не знаю як це гівно вилізло в моїй стрічці.. але як це взагалі можливо. Тобто влада Монреалю дозволяє рашистам ходити по вулиці і святкувати пабєду?
-
В Квебеку взагалі історично більше росіян ніж нас. Так само як це було з Німеччиною, коли туди понаїхали в союзі москалі і тепер там «корінні нємци» , так само і сюди але ще за часі імперії, бо перше всі вони були в франції бо це було престижно, а з неї сюди перебрались
-
Тут або їх більше або паритет. Особливості квебеку
-
А ну так позорно нехай ходять. То треба повторити акцію.. але щоб нас було більше і засвистати
-
Кожен рік в них побєдобєсіє в травні. Відмовити їм по місцевим нормам нема за що. Тому маємо що маємо
-
Плюс я знаю росіян (канадців руських.. так правильно) які повністю на стороні України і вони туди не підуть позоритись
-
Я якось не помічала що їх тут більше.. особливо зараз 🫣 але звісно не знаю статистику. Але я сподіваюсь що нас завтра буде в 100 разів більше
-
Так вони і є їм .
-
Да там може бути що хочеш, поряд з портретом сталіна ікони і т.д. Все для того щоб зробити з людей дебілів
-
Я була там того року і закликаю усіх украінців бути там цього року і спаганити ім свято