Український Монреаль
-
Етика стосовно кого? Стосовно росіянина?
-
Молодець, сова на глобус натягнута)))
-
🤬, тебе образив вислів «кадирівець». По-перше, для твого усвідомлення, це не національність! По-друге, стереотипів це ніяких не створює. кадирівці це такі ж свинособаки і з вини яких також, ти можливо тут і опинився. По-третє, в згаданому випадку, «не вказавши етнічне походження», чим саме це тебе зачіпило? По-четверте, вчинки свинособак обговорювати немає сенсу. Вже на обговорювались. Це не працює. По-пʼяте, ви точно з України або за неї? Про яку ксенофобію або нацизм ви кажете коли розмова заходить за українців та свинособак?! Ну і по-шосте, один одного ми поважаємо. Але це не стосується відношення до вищезгаданих груп з піда рашки. До тих поваги ніякої не може бути!!!
-
Будь-яка дегуманізація людей на основі їхньої національності є елементом ксенофобії та нацизму. Коли одну групу називають «підвидом» або «тваринами», це вже не просто особиста думка – це мова ворожнечі. Такі формулювання історично використовувалися для виправдання дискримінації та насильства. Якщо хочете критикувати вчинки конкретних людей, робіть це без узагальнень і без прив’язки до національності. Це не питання «натягування» значень, а питання елементарної етики та поваги.
-
Аби лиш ляпнути🙄
-
Каша повноцінна, ким це може розглядатися як нацизм? Що таке нацизм ви взагалі в курсі? До чого тут взагалі соціал-націоналізм?
-
Де я казав про повагу?))
-
Дай попкорну буласка
-
Ииии
-
Так низяяяя
-
Дегуманизация ии, разчєлавєчіваніє
-
Арестовича передиивився?
-
Будь-яка дегуманізація — це риторичний прийом, який завжди використовувався для виправдання насильства. Не має значення, кого ти називаєш «свинособаками» — національну групу, політичних опонентів чи злочинців. Будь-яке порівняння людей із тваринами розмиває межі моралі та відкриває шлях до ненависті. Ти кажеш, що «поважаємо один одного», але водночас відмовляєш у повазі цілій групі людей. Це суперечливий підхід. Якщо ти хочеш засуджувати злочини чи конкретні дії, роби це через факти, а не через зооморфні метафори, які використовували всі пропагандисти в історії.
-
Обгрунтуйте
-
Я хочу знати!!
-
Так ще раз, що таке нацизм?