Український Монреаль
-
Там уже й Макрон підтримав пропозицію Трампа, я думаю скоро інші приєднаються
-
Вибачте, про хвости не розумію. Кілька годин тому "дружній" Ізраїль проголосував проти української резолюції в ООН з вимогою, зокрема, щодо виведення москальських військ.
-
Голодомор коли ці "друзі" визнають ? А то в Україні Голокост чомусь визнано, ще й кримінальну відповідальність за його заперечення введено. Про незрозуміле і невиправдане засилля менор та ханукій на центральних площах українських міст та містечок, яке цього року вилилося в публічне поле через найбільшу в Європі, встановлену на Майдані (проте українців затаврували в себе вдома) навіть не буду.
-
У трампа є важилі впливу на їх ситуацію
-
Яку ніхто крім них раші і Зеленського ще не бачив
-
Японiя та Пiвденна Корея,наприклад теж ще не визнали Але до них за це претензiй нема
-
Замінювати треба без перездачи
-
Якщо повноцінні то міняють. Якщо учнівські то перездавати
-
Фіговий показник. Он таж Нова Зеландія теж ще не визнала. З приводу символів - будемо чесними євреї зазвичай досить економічно активні в суспільстві і можуть це спонсорувати - не бачу тут проблем.
-
Я залишаюсь при своїй думці. Це якраз дуже чіткий і однозначний показник. Щодо релігійних символів (чужих, мізерної меншини) на Майдані, де після 2014 не ставлять навіть ялинку - так, це проблема.
-
А Голокост вони визнали ? Якщо Ізраїль такий "дружній" до України, тоді чому не визнає нашу трагедію ?
-
Ізраїлю пофіг на усі інші країни
-
То іншим на них теж пофіг. Якби не Штати, то не поводилися б так ... Та й країни б не мали ... подарували їм землю, то гребуть далі.
-
Добрий вечір 1 березня переїжджаємо до Монреалю. Шукаємо роботу є досвід у Канаді на фермі, покоївка, помічник офіціанта. У сина розмовна англійська, у мене низький рівень. Розглянемо всі варіанти робіт.