Український Монреаль
-
Важче лише в Онтарio,як на мене
-
Там бали прохiднi дуже високi Навiть на франкофонному стрiмi вони вже порядка 460,хоча ще рiк тому були ледь не в 2 рази нижче
-
А ще питання на злобу дня.. а правда що в монреаль аренда просіла в багато вільного житла зараз буде..
-
Я? Бросард
-
А куди якщо не секрет?
-
Ну я реально бачу менші ціни на аренду ніж в 2023.. в монреаль . У нас ні 🫣 на південному.,тільки ростуть
-
Пофігу на балли - не тільки бальні проги. Є той же стем стрім і тд
-
Ну доречі я маю одну знайому яка не знала що в Канаді є французька в тому прибула в монреаль. Але я думаю таких було мало
-
Не виключено. Валять всі - не лише українці
-
Ну я бачу квартири навіть по 900-1000.. коли ми шукали в 2023 за 1200 це були притони .. 🫣
-
Аааа.. 🤣🤣🤣 треба записати
-
Я часом дивлюся ціни бо планую змінювать житло, не бачила ніякого просідання
-
Валять загалом ті, хто не хоче напрягатися і думає десь буде легше. Канада не подарунок, Квебек теж. Але той самий пек виявився самою стабільною програмою без віку і з умовами по роботі що покривають фір 3. Бальну роздуплять. Але думаю що буде так як і з попередньою програмою, все для регіонів. Чув про сімʼю, що їде в Оттаву бо там швидше гумонітарочку чекати 🥹 Майже рік пройшов від останніх приіздунів, за винятком одиниць, то чого стільки чекати. Може таки зроблять щось для куает?