Український Монреаль
-
Ну, в перші пів року куает брали всюди. Останній вагон, можна сказати, отримує залишки. Хтось спаплюжив українців як працівників. Тому все індивідуально. Французька на францизасьйоні то як клуб поговорити, радив би брати репетитора. Головне з Україною час узгодити і ціна нормальна.
-
Звичайно там теж є такі зарплати... Люди думають що якщо такі міста то всі зарплати там високі...
-
Мабуть до них дійшло що їм вигідніше давати пр за економічними програмами. Але тоді для чого ту робили щоб потім урізати...
-
На курси французької так довго чекали??
-
Та і з куает вони перегнули, бо не секрет, що фіктивних багато приїхало. А так, можна причепитися, як нам здається, до дрібниці. Думаю, відсотків 40 відсіють, якщо не більше. Хоча, якщо працюєш або хтось тебе утримує, то проблем не має бути. Аби ніяких велферів
-
Мінуси Ціни як в оттаві Дороги як в Україні Податки кінські Франсе який не всі французи розуміють Снігу метр за тиждень Але є плюси Плюшки сімейні типу садків РЕСП метчінг В пригороді житло нормально коштує Двіж-бодряк типу фестивалей концертів і тд Одне місто відчувається як 3-5 різних міст
-
та тут він і так топ на континенті
-
Всім привіт! Дівчата , я розбираю гардероб і можу віддати багато одягу(все в дуже гарному стані, сумки, аксесуари і тд (забирати Бросард, район dix30) розмір одягу xs-s (мій зріст 160) 💗💗💗