Український Монреаль
-
знайомі з майамі рельно заздрять хочаб чомусь
-
Не пощастило 😂
-
зріст не мій😂
-
Ну якщо хочете , мені не шкода 😆
-
це що за сексизм? тут і хлопцям таке можна(поки що)😂
-
Мова була про іміграційну програму вззʼєднання сімей
-
Мабуть знімають не квартиру а кімнату? Я так розумію,щоб мати стандарт життя як в Монреалі при мінімалці, в Торонто/Ванкувері треба хоча б 25 на годину мати?
-
Добрий вечір , Я планую переїжджати з Монреалю в Монктон чи має там хтось знайомих ? Або ж хтось підкаже як загалом це місто для життя ?
-
Кукіз на ніч шкідливо 🤣
-
но кукіз😝
-
Мені нижніх вистачає 😝😝
-
Я з чоловіком володіємо французькою, але хотіли отримати пр швидше. Їздили до антлант провінції, там строки коротші розглядання номінації. Але з роботою там не дуже, холодно було, ще. Повернулись до Квебеку, збираєм документи на подачу на пр. Записались на курси інтеграції квебеку , коротше цей шлях займе трохи часу
-
зате верхня поличка в шафі на кухні доступна😂
-
іспит простіше подивився відос відповів і так разів 20
-
Впевненість приходе тоді, коли міняєш роботодавця кілька разів. Сам їх знаходиш, сам з ними спілкуєшся і впевнено проходиш інтерв'ю, розказуючи про свій, вже якийсь канадський досвід. Коли вже той досвід маєш, то сам переїзд вже справа техніки. Береш в рент той U haul на кілька днів і їдеш. І вже за пів року ті витрачені 2-3 тисячи доларів на переїзд, не такі і великі гроші. І вже коли потім і жінка роботу знаходить, то і зовсім легко стає жити. Головне - то роботу знайти, файний джоб офер, у добру компанію, хоч і на найменшу позицію. Рейтинг тих компаній в інтернеті не важко знайти. Якщо він 4+ по 5бальній системі, то компанія хороша і стабільна. І якщо показати себе там з гарного боку, то можна і навчитися чомусь, і вийти на заробіток 25 на годину.