Український Монреаль
-
Напевне якщо будинок без ресепшен то замовлять з Амазон вже не варіант... Ось сто доларів чекають біля вхідних дверей поки хтось прийде додому і забере посилку... Добре якщо це буде хтось з нашої сімʼї, звичайно...Інтелком
-
Вже тиждень тому назад прийшло😊
-
Раніше Амазон доставляв нормально, могли ще і передзвонити по телефону перед тим як залишить. На жаль якщо зарплата невелика і кожні сто доларів на вагу золота то сподіватися на щастя не варіант вже. Але я після змін перший раз зробила замовлення, тож такого досвіду ще не було
-
Може, хтось знає, що робити з візою? Бо work permit я отримала на довший термін, ніж діє віза (вже є новий паспорт для нової візи). Подала запит на продовження візи, але отримала відмову (у стилі: «Ви вже маєте work permit, що вам ще потрібно?») =_= Схоже, не туди і не те відправила… Хто вже через таке проходив — є поради?
-
Власникі ворк пермитів які діють до 2027 року - відпочиваємо!
-
Подовжили прийом заявок на подовження work permit
-
Ну, вибачте за такий підхід. Це не від надлишку грошей, а від смирення. У сенсі, що на тлі всіх інших проблем (моїх особистих) посилка, яку вкрадуть, – це жахливе розчарування. Але через уже набутий подібний досвід з’явилося смирення від розпачу, що нічого змінити не можна. Ця система сильніша за мене. 🥲
-
Всім привіт, шукаю підробіток на вечір після курсів французької, бажано за кеш, можливо хтось має інформацію чи знайомих. Напишіть будь ласка!
-
Не дуже підходить це прислівʼя сюди як на мене. У мене зарплата 19$ і знімаю двохбедрум тож надіятись що я застану свої сто доларів які треба заробляти цілий день не буду. Але я зараз тільки про свій випадок. Коли жила в Китаї, зарплата порівняно з витратами була краща тому відносилась до цього по іншому. Але там не крали