Український Монреаль
-
Хочу дізнатися про цей лівор Який розвозить Амазон із компанією Intelcom. Ви завжди так посилки кидаєте? Мені дзвонити в Амазон і скаржитися? Зрозумійте у людей стоять камери Так вам працювати довго не вийде
-
Привіт. T4 / Relevé 1 з роботи; Relevé 31 (якщо людина locataire), T2202 (коли навчаєшся), T5 (якщо є нереєстровані інвестиції), RRSP contribution receipts (якщо робилися вклади в пенсійний фонд), витяг зі страхових claims за рік + всі медичні видатки, які не покрила страховка. Про проїзні - зараз не в курсі.. На Степана слипків нема. 😊
-
Я б з радістю пішла на роботу та не беруть. Аплаюсь усюди: на графічного дизайнера, WEB дизайнера, на UI дизайнера, UI/UX дизайнера. Не знаю, кому заплатити, щоб просто взяли хоч джуном))
-
Це не співчуття, а прогнози.
-
Те ж саме з кодом.
-
Якщо ви розумієте, як працює ШІ і дизайнер, то ви розумієте, що потрібні люди, щоб перевіряти і коригувати. Станом на зараз замінити людину - неможливо.
-
Ви хрінь пишете. Нок на розробника не залежить від рівня. Тобто джун і сенйор це один нок
-
сьогодні слухав огляд змін до експерс ентрі, там сильно порізали ноки по програмерам на днях дивився якийсь оглід з приводу того що зараз йде сильний перекос у програмерів, не треба ні джуни ні середній рівень, їх починає замінювати ШІ якщо скласти 2 плюс 2, то я б подумав над зміною професію якщо б не був топом
-
ну так промти хто буде писати і перевіряти?
-
Різниці нема. Просто допоміжні професії викинули зі стему
-
У солюшн архітекта і джун пітон дева однаковий нок. Якщо різати джунів то не по ноку а по зп.