Український Монреаль
-
Та нормально ж Порошенко торгував з рашкою і казав це не я. Потім зливав все в офшори, а народу казав - виходьте з темряви, сплачуйте податки. Янукович, то взагалі ручна тваринка Кремля.
-
Знайдіть стрім на "Історія без міфів" про цей момент, там по-іншому не виходило. Рейган би не визнав незалежність України. Якось так, якщо коротко.
-
Відповідальності це з усіх підписантів гарантів не снімає
-
Якась незнайома країна з ядеркою.
-
Рахуйте Україну ніхто не знав тоді.
-
Кучма тож "червоний директор"
-
Там все було в рази складніше, там і торги за Крим , і за ресурси, і за багато чого, і техніку і інше
-
Оце його і Кучму я ненавиджу більше Януковича, напевно. Кравчук же "комуніст з ОПГ"))
-
Що таке assurances українською Французьке слово “assurances” українською означає “страхування”. Залежно від контексту, воно може також перекладатися як “гарантії” або “запевнення”, але найчастіше використовується саме у значенні страхових послуг (наприклад, assurance santé – медичне страхування). Чи є в будапештському меморандумі гарантіі? У Будапештському меморандумі (1994) немає юридично зобов’язуючих гарантій безпеки України, а є лише запевнення (assurances). Чому це важливо? • У документі підписанти (США, Велика Британія, Росія) запевнили Україну у повазі до її суверенітету, територіальної цілісності та незалежності, а також зобов’язалися не застосовувати силу чи погрози силою. • Проте меморандум не містить механізмів примусу чи автоматичного захисту у випадку порушення цих зобов’язань. • Це не міжнародний договір із юридично зобов’язуючими гарантіями, а лише дипломатична угода. Таким чином, Будапештський меморандум надав Україні запевнення (assurances), але не гарантії (garanties) у традиційному міжнародно-правовому сенсі.
-
Був тиск потужний, з усіх сторін, не лиш рашки, особливо сильно америка тиснула, бт стратегічні ракети направлені були на Америку і інші західні країни
-
зрозуміло тіко шо
-
мені погано
-
Чат ГПТ описує це як "політичні запевнення"
-
Підписантів, ок,