Український Монреаль
-
Всі крім Угорщини(хоча там наступного вибори і є непогані шанси на зміну влади) і Словаччини + потенційно Туреччина
-
Польща буде з нами, бо русня її також нищила і страни Балтії, а там інші підтягнуться і фінни.
-
Щоб вкотре зрозуміти, що людство просто нищіть один одного.
-
До нас прилетіли інопланетяни!
-
😳Над Харківщиною спостерігається невідоме сяйво UPD: фахівці пояснили, що це атмосферне явище - світловий стовп
-
⚡️Євросоюз на саміті 6 березня може надати Україні фінансування на сотні млрд євро, заявив президент Франції Макрон в інтерв'ю газеті La Tribune. Також він сказав, що працює над відновленням стосунків між Україною та США Ще заяви президента Франції: — Залишення України без гарантій безпеки послабило б стримування рф, Китаю та інших. — Явне призначення Америки — бути на боці українців — у цьому я не сумніваюся. — Якщо хтось грає в Третю світову війну, то це путін, саме він почав агресію три роки тому. — Якщо путіна не зупинити, він буде йти далі — наступною буде Молдова, потім, можливо, Румунія. — На наших кордонах переозброєна та агресивна росія. Вона здійснює терористичні дії, масові кампанії дезінформації тут і в Європі. — На карту поставлена наша безпека.
-
Все буде.
-
Я п'ю заварну з кавоварочки.
-
🙂 Після зриву переговорів із Зеленським Джей Ді Венс поїхав у відпустку до Вермонту, де його зустріли сотні проукраїнських протестувальникі
-
Я не кажу, що завтра. Вибори в 2026
-
Не, там конгрес та сенат трапістский поки що
-
Бздіти не мішки носити
-
Не кине він нічого
-
Ставлю на імпічмент, якщо він кине Україну.
-
🤝На Манхеттені натовп скандує «Зеленський - герой» у дилерського центру Tesla, поки протестувальники проти Маска займають будинок.
-
Чекаємо квітня?)
-
Ну, там складно було. Не зрозуміло за що гинули американські військові і війна була громадянська.