Український Монреаль
-
До одного місця вони, вибач, у мене їх 4, лапанки й липучки і ніщо на мишей не діяло. Аж поки одного чарівного дня в стіну залізла білка і прогризла діру в стелі спальні. Білдінг менеджер викликав Пест Контроль. Приїхав симпатичний професіонал, розібрався з білкою і я одразу: йой, а з мишками ви теж щось зарадите? Він зайшов в кухню, витягнув холодильник і плитку, спитав де саме я бачила чи чула мишку, заліз в комору, позадував герметиком всі шпарини і після цього розкидав брикети з отрутою. Після цього на рік я про мишей забула.
-
купіть ліпучки, і наклейте на всі можливі місця де вони могли б вилізти. навіть якщо сумніваєтесь - клейте. у нас вилізла криса розміром з ногу з дцже малої щілі, ми були в шокі, тому перестрахуйтесь бо це діло часу
-
Optimum Nutrition👍
-
думаю це не зрівняється
-
Влітку був не менш захоплюючий випадок - їв персик,побачив кістка трохи надломлена - витягнув її і звідти вилізла вуховертка
-
але ми всеодно зʼїхали через місяць, бо я могла в ванну спокійно заходити) рекомендую переїзд)))
-
але да, приклеївся за хвіст
-
в лічку кину
-
Всем, кто ищет работу. Мне срочно нужен персонал, набираем без опыта. Хорошая зарплата..* *-Утро: 6:30-11:30 — 260€ в день* *-Ночь: 17:30-22:30 310 €/в день* *Кому интересно напишите + в личные сообщения*
-
Гороскоп циганки на 03.03: ♈ Овен - ви готові до всього, окрім того, що сьогодні треба щось робити ♉ Телець - все ваше життя - це багато питань, мало відповідей ♊ Близнюки - проблеми роблять вас сильнішими, але можна було б і без цього пауерліфтінгу ♋ Рак - є лише дві думки: ваша і неправильна ♌ Лев - хотілося б отримувати кешбек за всі невдалі рішення ♍ Діва - бути в шоці від новин - це ваш ранковий ритуал ♎ Терези - щоб багато заробляти, треба знайти високооплачувану роботу ♏ Скорпіон - ви не відкладаєте на завтра, ви перекладаєте на когось іншого ♐ Стрілець - дякую всім, хто вас не чіпав. ви теж намагалися робити так само ♑ Козеріжка - гроші не вирішують всі проблеми, але хоча б оплачують інтернет (який ці проблеми і створює) ♒ Водолій - ви не тримаєте образ, просто ваша пам’ять все зберігає ♓ Риби - якщо є секрет, то вам обов'язково треба дізнатися.