Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 03.03: ♈ Овен - ви готові до всього, окрім того, що сьогодні треба щось робити ♉ Телець - все ваше життя - це багато питань, мало відповідей ♊ Близнюки - проблеми роблять вас сильнішими, але можна було б і без цього пауерліфтінгу ♋ Рак - є лише дві думки: ваша і неправильна ♌ Лев - хотілося б отримувати кешбек за всі невдалі рішення ♍ Діва - бути в шоці від новин - це ваш ранковий ритуал ♎ Терези - щоб багато заробляти, треба знайти високооплачувану роботу ♏ Скорпіон - ви не відкладаєте на завтра, ви перекладаєте на когось іншого ♐ Стрілець - дякую всім, хто вас не чіпав. ви теж намагалися робити так само ♑ Козеріжка - гроші не вирішують всі проблеми, але хоча б оплачують інтернет (який ці проблеми і створює) ♒ Водолій - ви не тримаєте образ, просто ваша пам’ять все зберігає ♓ Риби - якщо є секрет, то вам обов'язково треба дізнатися.
-
Добрий ранок, поки ще в Монреалі всі налаштовуються на робочий день, я візьму на себе сміливість вам відповісти. Краще буде, якщо ви напишете, в яких сферах вас цікавить робота. Питання повернення це дуже таке особисте питання кожного і як можна на нього відповісти, коли така ситуація наразі у світі. Про дохід: у кожного різні запити від життя, комусь достатньо сто доларів, комусь і мільйону замало
-
Дівчулі, кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України - пишіть в особисті, привезу що потрібно)🩷 Також Ozempic, Mounjaro, та подібне) Також роблю процедури)
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо влетіти до кінця березня, можна ще отримати work permit? Буду дуже вдячна🙏
-
Цікавить якщо з нуля в'їжджати наскільки легко/важко закріпитися для початку, щоб як мінімум житло/ продукти/медицину оплачувати. Є середня англійська, початкова фр. Житло, як я розумію, не надається. Раніше була інформація, про курси мови із частковою стипендією, але чекати рік свою чергу
-
Сир + мишеловка = мінус миша
-
Він був хоробрим! Вибрався з мишеловки І пішов достойно З трофеєм в зубах
-
ПХАХАХХАХА може й так