Український Монреаль
-
та я розумію)
-
16. Але там не так багато як ви собі думаєте.
-
ой, а підкажіть якщо знаєте, до якого віку ця допомога)
-
На них допомога державна. Можете ходити на курси і працювати.
-
Підліткам скільки?
-
То якщо хоч трохи володієте англійською, може краще англомовні провінції розглянути?
-
А англійська на якому рівні ?
-
Мирослава щось сьогодні питань з фейсбуку не було, мені аж незручно
-
У Полтавській міськраді не змогли відкликати одного з депутатів, бо у кабінеті виборчої комісії хтось замінив дверний замок
-
♈️ Овен 18 листопада. ✨ Вмикай режим флірту, вимикай совість. ♉️ Телець 18 листопада. ✨ Зараз листопад, а відчувається, як ще трохи і ти зійдеш з розуму. ♊️ Близнюки 18 листопада. ✨ Хороший день, ти його правда заслужив. ♋️ Рак 18 листопада. ✨ Тік-так, настав час напитися! ♌️ Лев 18 листопада. ✨ Не треба Близнюків, треба Стрільців. ♍️ Діва 18 листопада. ✨ У твоїй голові надто багато сміття. Настав час відправити його на чистку. ♎️ Терези 18 листопада. ✨ Ви класно дивитесь, правда! ♏️ Скорпіон 18 листопада. ✨ Ти головна ЗІРКА сьогоднішнього дня! ♐️ Стрілець 18 листопада. ✨ ГОТУЙСЯ, ТЕБЕ ЗАЦІЛУЮТЬ. ♑️ Козеріг 18 листопада. ✨ Поки не спробуєш, не дізнаєшся. ♒️ Водолій 18 листопада. ✨ ЗНАЙДИ СОБІ ХОРОШЕНЬКОГО ТЕЛЬЦЯ. ♓️ Риби 18 листопада. ✨ Потребую перезавантаження. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Пишіть в лс
-
Доброго дня, потрібна порада від людей які вже знаходяться в Монреалі, на рахунок курсів французької та англійської мови, чи там на місці можна ходити чи краще онлайн купити курси і займатися, та за роботу без знання мови, знаю резюме можна подавати в різні компанії, хто сможе розказати трішки про це з свого власного досвіду, буду вдячна.