Український Монреаль
-
Нiби ж вiдбiй тривоги з тарифами,нi?
-
Оо ви чи взагалі за новинами не слідкуєте. Від сьогодні вже тарифи
-
"could reduce" не "have reduced" І зменшити це не прибрати
-
www.politico.com/news/2025/03/04/lutnick-tariff-reduction-mexico-canada-00212127
-
вчора був джек дениелс у SAQ😬
-
УРОКИ ВОКАЛУ ОНЛАЙН 🌎🎶 -Привіт,мене звати Юля!🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ✅Використовую професійну апаратуру🎧 на своїх уроках, маю вищу освіту🎓 ✅Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✅солістка європейських сцен у понад 10 країн Європи ,гастролювала у Китаї,В‘єтнамі ✅Виступала на сценах де гастролювали Beyonce,Justin Bieber,Lady Gaga ,Sting,Adele ✅Провела понад 4000+ тис уроків онлайн ✅мої учні призери вокальних конкурсів та Учасники Голосу країни (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Всі питання до @voice_studio_sing
-
Це не зовсім так. Учора SAQ розіслав листа усім своїм партнерам, що американський алкоголь більше не буде у продажу, але ви можете продати залишки. Те саме стосується і магазинів. Тобто хто захоче - прибирає, хто не захоче - продає запаси, але нові партії купити не можна.
-
Гороскоп циганки на 05.03: ♈ Овен - у житті треба все встигнути, але можна й не поспішати ♉ Телець - життя як фільми жахів: дивитися страшно, але цікаво, чим закінчиться ♊ Близнюки - не треба бути зручними, нехай інші адаптуються ♋ Рак - час летить швидко, коли ви нічого не встигаєте ♌ Лев - ви не готові до серйозних стосунків, але готові до декількох несерйозних ♍ Діва - купити абонемент у спортзал легше, ніж знайти мотивацію його використати ♎ Терези - нервова система у вас одна, а причин для стресу - безліч ♏ Скорпіон - якщо сьогодні важкий день, то завтра буде ще важче – для рівноваги ♐ Стрілець - вийти з зони комфорту не проблема. проблема - знайти комфорт взагалі ♑ Козеріжка - якщо зранку не хочеться працювати, то це нормальний ранок ♒ Водолій - інтуїція каже, що все буде добре, але нервова система вже їй не вірить ♓ Риби - ваш ліміт ввічливості оновиться наступного місяця.
-
Всім привіт! Перездаю свою квартиру 3 1/2. Адреса: 5740 Boul Cavendish, 10 хвилин автобусом до метро Plamondon. 13 поверх. Велика гостина кімната + спальна кімната. Вартість: 1495$ (все включено і світло, і вода, і опалення, окрім WiFi). Підземний паркінг +125$ Є невеликий спортзал Ліз трансфер з 1 квітня, є можливість заїхати раніше, тому що їду у Європу
-
Ого, довго
-
~півроку