Український Монреаль
-
Всім привіт! Перездаю свою квартиру 3 1/2. Адреса: 5740 Boul Cavendish, 10 хвилин автобусом до метро Plamondon. 13 поверх. Велика гостина кімната + спальна кімната. Вартість: 1495$ (все включено і світло, і вода, і опалення, окрім WiFi). Підземний паркінг +125$ Є невеликий спортзал Ліз трансфер з 1 квітня, є можливість заїхати раніше, тому що їду у Європу
-
Ого, довго
-
~півроку
-
Привіт! Хто скільки часу тут чекав на новий work permit?
-
В мене знайомі за місяць отримали
-
Це швидко
-
Мені схвалили за 1 місяць, чоловіку - за 4 місяці.
-
Дякую за відповідь))
-
З 21 січня по 13 лютого👍 ще через тиждень в поштовому ящику 👌
-
Дякую
-
Ділюся для християн двома місцями, де були. Кому поспілкуватися, показати інтеграцію для імміграції, також гарний варіант. 1. Славянская церков по СБ 10.00 до 13:00 6897 Somerled Ave, Montreal, Quebec H4V 1V2 Розмовляють російською, наші, хто україномовні – українською. Тут 50 на 50 молдавані і українці. Сюди приходять франко- і англомовні пастори, можна практикувати мову з носіями. Також організували хор, можна поспівати. 2. Elet Ecrit по СБ з 9:30–12:00 Чисто франкомовна, перекладу на англ немає. Точно попракьикуєте французьку. Для дітей в першій половині окремі заняття. Також сподобалося: хороша французька, можна поспівати на френч з усіма (для практики), напроти відкрита частина парка
-
Ділюся для християн двома місцями, де були. Кому поспілкуватися, показати інтеграцію для і мміграції, також гарний варіант. 1. Славянская церков по СБ 10.00 до 13:00 6897 Somerled Ave, Montreal, Quebec H4V 1V2 Розмовляють російською, наші, хто україномовні – українською. Тут 50 на 50 молдавані і українці. Сюди приходять франко- і англомовні пастори, можна практикувати мову з носіями. Також організували хор, можна поспівати. 2. Elet Ecrit по СБ з 9:30–12:00 Чисто франкомовна, перекладу на англ немає. Точно попракьикуєте французьку. Для дітей в першій половині окремі заняття. Також сподобалося: хороша французька, можна поспівати на френч з усіма (для практики), напроти відкрита частина парка
-
Привіт. Можливо хтось може поділитись досвідом чи варто брати медичне страхування від роботодавця якщо є Рамкю якщо невелика зарплата. Основне що мені зараз треба це декілька походів до дантиста, а дантист входить тільки в модулі починаючи від третього, це десь 300 доларів щомісячно із зарплати. Як я зрозуміла що імпланти страхування навіть відсотково не покриває