Український Монреаль
-
Через це і запитую щоб орієнтуватись... В мене на роботі майже всі місцеві тож у них інше життя і фінансова ситуація. Але і одна місцева каже що вона не бере бо це для неї дорого. Можливо для різних організацій різні умови
-
Туплю😂погода
-
Щось якись надуриловом пахне. У мене одразу казали скіки буде
-
У мене в таблиці нема суми покриття саме на стоматолога чомусь, на масажі теж 500. Справа в тому що директриса не може сказать яка буде щомісячна сума зніматись. Я повинна вибрать модуль і потім тільки ознайомитись з результатом коли він прийде. Колега яка бере модуль 4 казала що за похід до стоматолога не платить нічого. Але суму покриття треба дізнаватись.
-
Я правда півщелепи перепломбував😂
-
У мене 3 людини ж. Я в тому році здер свою 1000 і півтори згори І дружина свою 1000 і 700 згори. Те що овер покриття правда зараз в такси вписую
-
Я і син 18 років. Але сказали що будуть дізнаватись чи можна включить сина бо 18 вже є. Ще буду за це запитувать, бо ж думаю що ʼфемілі ʼ в будь якому випадку можна якщо не сінгл перент. Стільки всяких нюансів тут буває...
-
Ціна залежить тільки від модуля. Є чотири модулі і стоматолог є тільки в третьому і четвертому. Якщо тільки 1000 на стоматолога то більше всього зараз не варто... На масажі тільки у вихідні залишається час, навряд чи буду їх використовувать, а психотерапевт місцевий навряд чи зрозуміє життя свіжого імігранта. Син не вчиться. Працював вже.
-
А де написанно що ні
-
Ну там треьа ще врахувати що драгз якщо не мати то 300-700 на таксах квебек забере якщо не мати
-
Взагалі то до 22 мінор якщо вчиться
-
Оо тоді не можна вписати Ну К на мене 3600 на рік в цьому кейсі це дуже дорого Я би боав найдешевший пакет та й все
-
Добрий день , як переказати гроші з гривневої карти монобанк на канадську ?
-
У найдешевшому нема дантиста...