Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 06.03: ♈ Овен - весна - це коли з’являється мотивація, але зникає бажання працювати ♉ Телець - прокидаєтесь з думкою: «сьогодні все зміню», а потім просто п’єте каву ♊ Близнюки - щоб прийти в себе, треба спочатку звідти вийти ♋ Рак - що не день, то сюжет для серіалу, але бюджету знову немає ♌ Лев - у вас і вашої мотивації різні графіки, тому ви не перетинаєтеся ♍ Діва - весняний детокс: пити більше води і менше нервувати (другий пункт поки не працює) ♎ Терези - головне - залишатися собою, а от ким саме - питання відкрите ♏ Скорпіон - плани на день: пережити ранок, а далі як піде ♐ Стрілець - ніщо так не мотивує працювати, як нагадування про оренду ♑ Козеріжка - ваш внутрішній голос - головний сценарист вашої тривожності ♒ Водолій - ваш ідеальний графік - лягати раніше і не вставати взагалі ♓ Риби - не ігнор, а соціальний детокс.
-
Вітаю, порадьте, будь ласка, україномовного чи російськомовного рієлтора !
-
Я використовую вже два роки wealthsimple. Колись порадила українка яка тут вже давно
-
Там багато варіантів і залежностей. Якщо офлайн на вінді, то StudioTax моя найулюбленіша. Я її юзав ще коли вона була безкоштовною, та й зараз її ключ то не велика проблема. Онлайн - зараз їх дуже багато з'являється, наприклад якісь індуси скопіювали Wealthsimple і отримали CloudTax. А секрет - це взагалі неважливо яку з сертифікованих для конкретного року програм використовувати. У підсумкових цифрах відмінності будуть тільки у центах.
-
1- Jobs Part Time & Full Time. 2- Ride Sharing Montreal To Ottawa. 3- Room Sharing & Lease Transfer. 4- Tiffin Service. 5- Students Deals. 6- News and updates on Student Visa & TR TO PR Process. 7- Learn French and earn more. 8- Students Support Group. 9- Buy & Sale Used Cars 10- Self employed opportunities 👇Telegram Group Link 👇 @Montreal_Students_Services ....
-
Так і перший раз там можна?
-
Паспорти рашки
-
Трамп якийсь непослідовний… якщо вже захоплюється путіним, то видавав би всім паспорти як на рашці роблять ..
-
На рашці людей не вистачає, от і роздають паспорти кожному жирафу. Що з демографією в США - мені складно сказати.
-
Важко сказати … може саме !!!людей!!! Не вистачає… бо гною не знають куди діти, що в Україну везуть ешелонами
-
Паспорти рашки дають у рашці, а от щоб в сша давали паспорти рашки… такого ще не було
-
Можна і перший раз, але як я зрозуміла, федеральну можна відправити онлайн а провінційну перший раз тільки поштою
-
Так на гній впершу чергу і не вистачає.. Вони ж думали за три дні Україну захопити, найнепримиренних вирізати, тих хто спокійніше - у Сибір(недарма Шойгу марив про пару-трійку нових міст-мільйонників за Уралом), а решту заголити Європу підкорювати.
-
Спірно . Всі сподівались як ордло було в 14-15 Вони в результаті статуси поотримували хоч і довго/боляче/з судами
-
А ви якось можете до нас в Канаду перебратися?
-
Майбутнє у США стає невизначеним… Так воно й було визначеним.. Якщо не має роботи яка допоможе отримати грінку то інше способи залишитись це кинути сімʼю і одружитись на комусь іншому. Які ще були способи? На мою думку їхати в США треба було з думкою що це як програма «ворк енд тревел» тільки не на літо а до поки війна не закінчиться… Люди які хотіли емігрувати за океан їхали в Канаду.. Мої думки, може я не правий.
-
Що вже?
-
Типу люди з Донецька і Луганська доказали що їх міста забрала росія і їм дали статуси? Це дуже добре