Український Монреаль
-
Якшо в рент входить вся комуналка, можна дома майнити ?🤣
-
Ваууу я під 3д макс шукаю
-
Вітаю👋 Подскажите или посоветуйте Нужно подавать декларацию за год, но я работал в трех провинциях включая Квебек сам прописан в Онтарио. И многие бухгалтера говорят у них нету возможности посчитать правильно и нужно искать dual специалиста. Как правильный сделать или куда обратится ?❤️🔥
-
Привіт! На завтра ввечері можу запропонувати лазанню. Великий контейнер 700 гр – 13 дол. Маленькі 400 гр – 8 дол. Болонез на яловичому фарші. Знаходжуся поряд із метро Atwater. Домашні напівфабрикати на регулярній основі, хто не має часу готувати.
-
Спокійно, ви ж одружена Він про ноутбук, asus rog strix
-
www.bestbuy.ca/en-ca/product/asus-rog-strix-g18-2024-18-wqxga-240hz-gaming-laptop-intel-core-i9-14900hx-1tb-ssd-32gb-ram-rtx-4060/17700713?region_id=124418&cmp=knc-s-1473910736&&g&utm_source=google&utm_id=240827chw853&utm_medium=troas&utm_creativeformat=shopping&gad_source=1&gclid=CjwKCAiArKW-BhAzEiwAZhWsIJdhZwFQ2QSHGAvj6nL6U_ki2cGGIAEwv-6irGNITnyVHPQXSulf0xoCR94QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Він підійде під три де?
-
Можна купити монітор і підключити до ноута буде легше 🥲
-
страждаю за своїм великим монітором и системою😭
-
Хз я крім фотошопу нічого схожого не запускав
-
Да бомба ноут, Звичайно за гроші комп буде потужніший і рендер швижший але завжди до місця призначений